Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία Ricciardo και RBR

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία Ricciardo και RBR

FORMULA 1

Ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία Ricciardo και RBR

FORMULA 1

Μπορεί πολλοί να περίμεναν πως στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας στο Red Bull Ring θα είχαμε ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του Daniel Ricciardo με τη Red Bull Racing, όμως αυτό δεν συνέβη. Δεν σημαίνει βέβαια πως υπάρχει ρήξη στις διαπραγματεύσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Τόσο ο 29χρονος οδηγός όσο και ο ισχυρός άνδρας του προγράμματος F1 της αυστριακής ομάδας, Helmut Marko, είπαν δημόσια πως ήταν κοντά σε συμφωνία. Και τώρα, ο διευθυντής των τετράκις πρωταθλητών Christian Horner, κάνει λόγο για… τυπική διαδικασία.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου είναι επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Άρα νομίζω πως απλά είναι θέμα του να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες και να καταλήξουμε, πράγμα που θα συμβεί σίγουρα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα», είπε ο Horner στο AAP.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ ο Αυστραλός οδηγός είχε στο περιθώριο του αγώνα του Σπίλμπεργκ συζητήσεις και με το μεγάλο αφεντικό, τον ιδιοκτήτη της Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Όπως παραδέχθηκε ο Horner, η αλλαγή προμηθευτή κινητήρων και η επιλογή της συνεργασίας με τη Honda από το 2020, είναι ένα από τα θέματα τα οποία απαιτούσαν επιπλέον συζητήσεις. Κι αυτό, ώστε ο Ricciardo να πειστεί από την προοπτική πίσω από αυτή τη συμμαχία.

horner-marko-spa17-a640

Advertisement

Είναι λοιπόν θέμα χρόνου αν και σύμφωνα με τον Horner υπάρχει μία πιθανότητα να αλλάξουν όλα αυτό το Σαββατοκύριακο: «Οι λεπτομέρειες που απομένουν είναι τυπικές, εκτός αν ο Lewis (Hamilton) ανακοινώσει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βρετανικό Grand Prix πως αποσύρεται από τη Formula 1».

Ναι Christian, όντως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αλλάξουν όλα…

Advertisement