Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αφεντικό και στο FP3 του Μπακού ο Hamilton

Ελλάδα 8:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφεντικό και στο FP3 του Μπακού ο Hamilton

FORMULA 1

Αφεντικό και στο FP3 του Μπακού ο Hamilton

FORMULA 1

Η κυριαρχία του Lewis Hamilton στο ευρωπαϊκό Grand Prix συνεχίζεται! Μετά τις πρωτιές στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, ο Βρετανός «χτύπησε» στο φινάλε και του FP3, εκτοπίζοντας από την κορυφή τον teammate του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Nico Rosberg αρκέστηκε στο να τον πλαισιώσει για μία ακόμα φορά, σε μία πίστα όπου ο Lewis φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι. Μάλιστα απάντησε επικριτικά σε συναδέλφους του που γκρίνιαξαν για τα επίπεδα ασφαλείας του σιρκουί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Βέβαια για μία ακόμα φορά τα απρόοπτα δεν έλειψαν. Ο Sergio Perez κατέληξε στον τοίχο της στροφής 15 λίγο πριν το τέλος της ωριαίας διαδικασίας και η Force India υπέστη σημαντικές ζημιές. Αναμένεται μάλιστα να χρειαστεί και νέο κιβώτιο ταχυτήτων, πράγμα που θα ισοδυναμεί με ποινή 5 θέσεων στο grid.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά απών ήταν ο Valtteri Bottas που έπεσε θύμα μίας σχάρας από υπονόμους εντός του pitlane, με αποτέλεσμα η Williams να «πληγωθεί» και οι διοργανωτές να τοποθετήσουν έναν… κώνο για να προειδοποιούν τους υπόλοιπους οδηγούς.

Η δυναμική παρουσία της Force India συνεχίστηκε, με τον Nico Hulkenberg τρίτο και τον Perez έκτο. Ανάμεσά τους ήταν η Red Bull του Daniel Ricciardo και η Ferrari του Sebastian Vettel, με τη γερμανική ομάδα ακόμα να αδυνατεί να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Advertisement

F1-Baku16-FP3-times640