Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mercedes: Δεν είναι δουλειά μας να προσφέρουμε θέαμα!

Ελλάδα 23:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes: Δεν είναι δουλειά μας να προσφέρουμε θέαμα!

FORMULA 1

Mercedes: Δεν είναι δουλειά μας να προσφέρουμε θέαμα!

FORMULA 1

Ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes F1 και τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Niki Lauda πιστεύει πως δεν είναι θέμα της γερμανικής ομάδα η ποιότητα του θεάματος στη F1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Με την απήχηση του σπορ παγκοσμίως να πέφτει ραγδαία, οι Mercedes στον τελευταίο αγώνα επί Καναδικού εδάφους έκαναν ένα εύκολο 1-2 με το Hamilton να κερδίζει από την pole.

Αντιδρώντας σε ερώτηση για το τι πρέπει ν’ αλλάξει ώστε να έχει ενδιαφέρον η F1 ξανά ο Niki Lauda γνωστός για τις φλεγματικές απαντήσεις του είπε: «Δεν είμαι υπεύθυνος για να χαράζω στρατηγική ούτε να κάνω πολιτική στη F1. Μαζί με τον Toto Wolff διαχειριζόμαστε την ομάδα με τον καλύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και δεν ξέρω κάτι για τα υπόλοιπα».

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes αντιτίθεται στην προσπάθεια των άλλων κατασκευαστών για απελευθέρωση της εξέλιξης των μονάδων ισχύος καθώς έχει σημαντικό πλεονέκτημα στην απόδοση της δικής της.

Όταν ο Lauda ρωτήθηκε για τις ενέργειες της Mercedes ώστε να βελτιωθεί η F1 απάντησε: «Κερδίζουμε στους αγώνες. Οι Καναδοί ήρθαν να δουν αυτό το βαρετό σπορ που δεν έχει θόρυβο. Μάλλον τρελοί θα είναι. Πιστεύω πως και οι Αυστριακοί θα έρθουν στο Σπήλμπεργκ. Πάντα ζω μ’ ένταση τον αγώνα καθόλη του τη διάρκεια γιατί ξέρω καλά πως αν δε τελειώσει όλα μπορεί να συμβούν. Ευχαριστώ το Θεό που δε συνέβη τίποτα στον τελευταίο αγώνα όλη ένταση δεν είχε τελικά λόγο ύπαρξης».