FORMULA 1

Αποφασίζουν για τους ανεφοδιασμούς

Ελλάδα 22:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποφασίζουν για τους ανεφοδιασμούς

FORMULA 1

Αποφασίζουν για τους ανεφοδιασμούς

FORMULA 1

Στο περιθώριο του Grand Prix του Καναδά που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο σιρκουί Gilles Villeneuve του Μοντρεάλ, οι ομάδες αναμένεται να συζητήσουν ενδελεχώς το ενδεχόμενο επιστροφής των ανεφοδιασμών στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πρόκειται για ενδεχόμενο που προέκυψε από την πρόσφατη συνεδρίαση του F1 Strategy Group. Ωστόσο, δεν έχει τύχει πολύ θερμής υποδοχής και παραμένει αμφίβολο αν θα εφαρμοστεί. Αυτό λοιπόν θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης, καθώς υπάρχουν έντονες αμφιβολίες αν όντως, θα βελτιώσει το θέαμα στους αγώνες.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του επικεφαλής τεχνικού υπεύθυνου της Williams, Pat Symonds, στο motorsport.com: “Δεν είμαι υπέρ της επιστροφής των ανεφοδιασμών. Υπήρχε λόγος που απαγορεύτηκαν. Ήταν ένα κομμάτι των αγώνων στο οποίο εξαντλούσαμε την εξυπνάδα μας και έτσι όλες οι προσπεράσεις γίνονταν στα pit“.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του ομόλογού του στη Mercedes, Paddy Lowe: “Η απαγόρευση των ανεφοδιασμών είχε θετικό αντίκτυπο στους αγώνες. Αυξήθηκαν οι προσπεράσεις εντός πίστας αλλά και η ποικιλία στρατηγικών“.