Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έξι μήνες φυλάκισης στον Eddie Irvine

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξι μήνες φυλάκισης στον Eddie Irvine

FORMULA 1

Έξι μήνες φυλάκισης στον Eddie Irvine

FORMULA 1

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει μία από τις… γυναικοδουλειές του ο γνωστός για την αγάπη του για τη διασκέδαση και τις εκπροσώπους του ασθενούς φύλλου, Eddie Irvine. Ο πρώην οδηγός της Formula 1 καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση για καυγά που είχε το 2008.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το εν λόγω συμβάν διαδραματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στο Μιλάνο της Ιταλίας και συγκεκριμένα, στο χώρο VIP του νυχτερινού κλαμπ «Holywood». Το όνομα της «υπεύθυνης» για τον καβγά δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ήταν πρώην σύντροφος του έτερου κατηγορούμενου, Gabriele Moratti, που έλαβε την ίδια ποινή.

Φέρεται λοιπόν όλα να ξεκίνησαν από ένα μήνυμα στο κινητό, το οποίο έστειλε ο Ιρλανδός πρώην οδηγός της Ferrari και εξόργισε τον Ιταλό που πρέπει να σημειωθεί πως είναι γιος της πρώην δημάρχου του Μιλάνου.

Advertisement
Advertisement

Οι δυο τους όχι μόνο ήρθαν στα χέρια αλλά όπως αποδείχθηκε, χρησιμοποίησαν αμφότεροι σπασμένα ποτήρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλο! Πάντως, όπως προκύπτει από… δικαστικούς κύκλους της γειτονικής χώρας, κανένας εκ των δύο δεν πρόκειται να δει της φυλακής τα σίδερα αφού έχουν καταθέσει εφέσεις που αναμένεται να γίνουν δεκτές.

Ο Irvine έτρεχε στη Formula 1 από το 1993 έως το 2002. Συμμετείχε σε 145 Grand Prix, κερδίζοντας τέσσερα από αυτά. Βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή του 1999, έχασε όμως στο νήμα από τον Mika Hakkinen.

Πιο… αξιομνημόνευτη στιγμή του στις πίστες, όταν στο ξεκίνημα της καριέρας του δέχθηκε γροθιά από τον Ayrton Senna που θεώρησε ασέβεια το γεγονός ότι ο νεαρός τότε Irvine που έκανε ντεμπούτο στο σπορ με τη Jordan, τόλμησε να τον προσπεράσει και να βρεθεί ξανά στον ίδιο γύρο – τερματίζοντας τελικά έκτος!