Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Οι καλύτερες στιγμές του 2013!

Ελλάδα 3:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι καλύτερες στιγμές του 2013!

FORMULA 1

Οι καλύτερες στιγμές του 2013!

FORMULA 1

Σήμερα (Κυριακή 8/12) στις 15:00 θα προβληθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση η ανασκόπηση του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Δυο ολόκληρες ώρες με εντυπωσιακό θέαμα και στιγμές που ζήσαμε έντονα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε ρόλο παρουσιαστή οι πρωταθλητές Sebastian Vettel, Christian Horner και Adrian Newey.

Ο αγωνιστικός και τεχνικός διευθυντής της Red Bull μιλούν για αθέατες πλευρές της επιτυχημένης προσπάθειάς τους και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel για άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο Vettel πήρε φέτος 13 νίκες σε 19 αγώνες, κέρδισε σε Μαλαισία (Multi 21), Μπαχρέιν, Καναδά, Γερμανία μέχρι την καλοκαιρινή ανάπαυλα και σ’ όλους τους αγώνες από κει και πέρα: Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία (τίτλος), ΗΑΕ, ΗΠΑ,Βραζιλία.

Advertisement
Advertisement

Στους άλλους έξι αγώνες είχαμε 4 νικητές: Στην πρεμιέρα κέρδισε ο Raikkonen,  σε Κίνα και Ισπανία πήρε νίκη ο Alonso με τη Ferrari, o Rosberg κέρδισε σε Μονακό και Βρετανία ενώ ο Hamilton πήρε τη νίκη στην Ουγγαρία.

Όλα αυτά μαζί μ’ ένα αφιέρωμα στο πρωτάθλημα του 2014 που έχει ήδη ξεκινήσει περιλαμβάνονται στη δίωρη ανασκόπηση που θα προβληθεί αύριο στις 15:00 από τη Δημόσια Τηλεόραση.