Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προσωπικό ρεκόρ για Ricciardo!

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσωπικό ρεκόρ για Ricciardo!

FORMULA 1

Προσωπικό ρεκόρ για Ricciardo!

FORMULA 1

Η έβδομη θέση που κατέλαβε στο Grand Prix της Κίνας, αποτέλεσε τον καλύτερο τερματισμό στη καριέρα του Ντάνιελ Ρικιάρντο στη Formula 1. Παράλληλα, του χάρισε και τους πρώτους φετινούς του βαθμούς! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα τους πρώτους μου φετινούς βαθμούς και που επιβεβαιώσαμε πως η εμφάνιση μας στις κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν τυχαία! Χθες το απόγευμα προσπάθησα να παραμείνω ήρεμος, γνωρίζοντας πως η πραγματική δουλειά θα ήταν σήμερα. Τη τελευταία φορά που τα είχα πάει τόσο καλά σε κατατακτήριες, ήταν με την έκτη θέση στο grid του Μπαχρέιν πέρυσι, όπου δεν είχα καταφέρει τελικά να βαθμολογηθώ. Ήθελα να δείξω τι μπορώ να κάνω και χαίρομαι που είχα ένα καλό αγώνα. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και για την ομάδα, όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτό. Ίσως να μπορούσα να τα είχα πάει ακόμα καλύτερα αλλά δέχομαι με χαρά αυτή την έβδομη θέση. Από το ξεκίνημα της σεζόν είχαμε πολλές αλλαγές στο προσωπικό της ομάδας και χρειάζεται χρόνος για να “δέσουν” νέες συνεργασίες. Αυτό το Σαββατοκύριακο όλα πήγαν τέλεια και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», σχολίασε ο 23χρονος μετά το τέλος του αγώνα στη Σαγκάη.

Ο Αυστραλός που μετράει 34 εκκινήσεις στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει πλέον έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας οδηγών.[nggallery id=2387]