Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει 22 Grand Prix o Ecclestone

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει 22 Grand Prix o Ecclestone

FORMULA 1

Θέλει 22 Grand Prix o Ecclestone

FORMULA 1

Μπορεί φέτος να μη βρίσκει τρόπο να βάλει κάποιο Grand Prix στη θέση που άφησε κενή το Νιου Τζέρσεϊ ώστε να έχουμε είκοσι αλλά ο Μπέρνι Έκλεστον έχει… μεγάλα σχέδια για το μέλλον: στοχεύει σε καλεντάρι 22 αγώνων! «Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνονται αγώνες στα σωστά μέρη. Με αυτή την προϋπόθεση, οι ομάδες θα μπορούσαν να δεχθούν πρόγραμμα 22 αγώνων», τόνισε ο 82χρονος στο City A.M.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια… υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις όπως λέει και ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ αφού επί του παρόντος, οι ομάδες γκρινιάζουν ακόμα και για τους είκοσι αγώνες. Θα χρειαστεί λοιπόν να δελεαστούν οικονομικά.

Και ποιοι αγώνες θα μπορούσαν να προστεθούν στο πρόγραμμα; Πέραν του Red Bull Ring στην Αυστρία, της πίστας Πωλ Ρικάρ στη Νότια Γαλλία και το Πορτιμάο στη Πορτογαλία που θεωρητικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν και το φετινό κενό, υπάρχει μακροσκελής λίστα.

Το Νιου Τζέρσεϊ θα μπει (επίσης θεωρητικά) του χρόνου στο καλεντάρι, φημολογείται επιστροφή στο Μεξικό, υπάρχει ενδιαφέρον για νυχτερινό αγώνα στη Μαλαισία ενώ πρόθεση του Έκλεστον αποτελεί και η επιστροφή μετά από δύο δεκαετίες στη Νότια Αφρική!
[nggallery id=1362]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement