Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχει εντυπωσιάσει ο Bianchi

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει εντυπωσιάσει ο Bianchi

FORMULA 1

Έχει εντυπωσιάσει ο Bianchi

FORMULA 1

Φλέβα χρυσού φαίνεται πως έχουν χτυπήσει στη Marussia F1 με την επιλογή της τελευταίας στιγμής! Ο Ζουλς Μπιανκί αντικατέστησε τη τελευταία στιγμή τον Λουίς Ραζία στη σύνθεση του 2013 και έως τώρα εντυπωσιάζει! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί στη μάχη της ουράς τα κατορθώματα των οδηγών να μην είναι… ορατά με γυμνό μάτι αλλά ο νεαρός Γάλλος όχι μόνο επικρατεί σταθερά του teammate του, Μαξ Τσίλτον, είναι και ο μόνος εκ των τεσσάρων οδηγών των «μικρών» ομάδων που έχει δώσει λόγους να τον προσέξουμε!

«Νομίζω πως εντυπωσιάζει πολλούς αυτή τη περίοδο», σχολίασε ο αγωνιστικός διευθυντής της Marussia, Γκέιαμ Λόουντον. «Δεν κάνει λάθη και οι μηχανικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να τον βοηθήσουν να εξοικειωθεί με την ομάδα».

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπιανκί είναι μέλος της ακαδημίας της Ferrari ενώ διεκδίκησε μέχρι τη τελευταία στιγμή τη θέση οδηγού στη Force India, που κατέληξε στον Άντριαν Σούτιλ. Έτσι βρέθηκε στη Marussia έχοντας ελάχιστο χρόνο να δοκιμάσει την MR03 αλλά και να μάθει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.[nggallery id=2265]

Advertisement
Advertisement