Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ποιο είναι το ηλεκτρικό «εργαλείο» της Ford Pro;

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το ηλεκτρικό «εργαλείο» της Ford Pro;

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Ποιο είναι το ηλεκτρικό «εργαλείο» της Ford Pro;

FORD MUSTANG MACH-E 2022

Η Ford Pro δημιουργεί το σημείο αναφοράς για την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο E-Transit.

Advertisement
Advertisement

Το νέο όχημα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro – της νέας παγκόσμιας επιχείρησης πωλήσεων και συντήρησης του κατασκευαστή.

Η Ford Pro επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας των πελατών επαγγελματικών οχημάτων με παγκοσμίου κλάσης οχήματα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Με το κορυφαίο για την κατηγορία μέγεθος μπαταρίας, την αυτονομία, την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και το μοναδικό στοιχείο ProPower Onboard ως πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία / φόρτιση εργαλείων, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του best-seller cargo van 1 σε όλο τον κόσμο προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για επαγγελματίες πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Μετά από ένα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα παγκόσμιων δοκιμών και εξέλιξης, η Ford Pro και οι συνεργαζόμενοι πελάτες της σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν 60 E-Transit για να καταδείξουν τα οφέλη της παραγωγικότητας των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων. Τα πρώτα οχήματα παραγωγής πρόσφατα βγήκαν από το εργοστάσιο του Kocaeli, στην Τουρκία, με 5.000 παραγγελίες πελατών να έχουν υποβληθεί πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Σε ότι αφορά τώρα στα προσόντα του νέου επαγγελματικού και ηλεκτρικού της Ford προστίθεται ένα αναβαθμισμένο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού που περιλαμβάνει ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, αναγνωρισμένα από το Euro NCAP, καθώς και την end-to-end υποστήριξη φόρτισης Ford Pro Charging και μία ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων Ford Pro που βελτιστοποιούν την απόδοση και το κόστος ιδιοκτησίας.

Advertisement

Το E-Transit διατίθεται μάλιστα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, κάτι που βοηθά να επιταχυνθεί η εξάπλωση των ηλεκτρικών οχημάτων και δη των επαγγελματικών.

Advertisement

«Το E-Transit είναι ένα τεράστιο άλμα για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ασυμβίβαστες ικανότητες και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα υποστήριξης Ford Pro θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις των πελατών και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικούς στόλους», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe.

«Με μία τιμολόγηση σχεδιασμένη για να καταρρίψει κάθε δισταγμό, το E-Transit είναι μία πραγματικά συναρπαστική πρόταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις», πρόσθεσε με έμφαση ο ίδιος.

Advertisement

Το νέο E-Transit είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 68 kWh στάνταρ, που παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 km WLTP. 2. Το ωφέλιμο φορτίο είναι μέχρι 1.758 kg για το van μοντέλο. Το E-Transit διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Base και Trend.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford Pro ενσωματώνει τα επαγγελματικά στη ψηφιακή εποχή
Οδηγούμε το ηλεκτρικό Ford e-Transit στην Ισπανία (+τιμές)
Ford Pro: Ξεκίνησε η παραγωγή του E-Transit