Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022

Ford Fiesta: Αναβαθμισμένες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Fiesta: Αναβαθμισμένες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού

FORD 2022

Ford Fiesta: Αναβαθμισμένες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού

FORD 2022

Το νέο Ford Fiesta σκέφτεται περισσότερο από όλους τον πελάτη, προσφέροντας του πραγματικά πλούσιο εξοπλισμό από τις πρώτες κιόλας εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Ας ρίξουμε τώρα μια συνοπτική ματιά στη γενναιόδωρη γκάμα του νέου Ford Fiesta, η οποία εξασφαλίζει να ικανοποιήσει κάθε είδους επιθυμία.

Η γκάμα του νέου Ford Fiesta λοιπόν ξεκινά πλέον με την πλούσια έκδοση Titanium, ενώ όλοι όσοι επιθυμούν χαρακτηριστικά για σπορ οδήγηση και εμφάνιση, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση ST-Line ή την έκδοση υψηλών επιδόσεων ST. Η τελευταία συνδυάζει το σπορ DNA της Ford Performance με την καθημερινή χρήση ενός λειτουργικού GTI.

Εκτός από τις παραπάνω, για ακόμα πιο προχωρημένο στυλ και νότες αποκλειστικότητας, η οικογένεια του νέου Ford Fiesta επεκτείνεται με τις νέες εκδόσεις «Χ» που ενισχύουν την προσωπικότητα των Fiesta Titanium, Active και Fiesta ST-Line με ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό τεχνολογίας, άνεσης και ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών.

Advertisement
Advertisement

Το κυριότερο βέβαια είναι πως τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta εύκολα μάλιστα με προστασία τιμής και με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς.

Η απόκτηση του νέου Ford Fiesta αποδεικνύεται μία εύκολη υπόθεση χάρη στα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που το συνοδεύουν κατά την περίοδο του λανσαρίσματός του στην ελληνική αγορά και σας παρέχουν επιτόκιο 1,99% και έως 60 μηνιαίες δόσεις.

Advertisement

Παράλληλα, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε το νέο Ford Fiesta και να το διατηρήσετε σαν καινούργιο για πολλά χρόνια μετά την αγορά του.

Advertisement

Σημειώστε πως το επίσημο δίκτυο Ford εγγυάται την προστασία τιμής που σας προσφέρει η Ford Motor Ελλάς με το κλείσιμο της παραγγελίας σας. Δεν είναι αμελητέο στοιχείο αυτό σε μια εποχή όπου η έλλειψη ημιαγωγών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει επιφέρει εκτός από αυξημένο χρόνο αναμονής στην παράδοση του νέου αυτοκινήτου και αυξήσεις στις τιμές αγοράς.

Σημειώστε επίσης πως όλες οι εκδόσεις του νέου και προικισμένου Fiesta, εκτός από το κορυφαίο μοντέλο επιδόσεων ST, απαλλάσσονται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Ford Fiesta στην Ελλάδα
Νέο Ford Fiesta ST: Ανανεωμένο και ακόμα πιο απολαυστικό
Ό,τι θέλετε να μάθετε για το νέο Ford Fiesta (video)