Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022-1

Ford Puma: Άμεση παράδοση, προνομιακή χρηματοδότηση

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Puma: Άμεση παράδοση, προνομιακή χρηματοδότηση

FORD 2022-1

Ford Puma: Άμεση παράδοση, προνομιακή χρηματοδότηση

FORD 2022-1

Σε μία εποχή που όλα δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα στο να παραλάβεις άμεσα το αυτοκίνητό σου, η Ford με το Puma κάνει την υπέρβαση. Και με εξαιρετικά συμφέροντα προγράμματα χρηματοδότησης.

Advertisement
Advertisement

Η Ford με το Puma έφερε μία μικρή επανάσταση στην κατηγορία των μικρών SUV, καταφέρνοντας να συνδυάσει την πρακτικότητα και την ευρυχωρία που περιμένει κανείς από ένα τέτοιο αμάξωμα με την καθαρόαιμη σπορ οδική συμπεριφορά που είναι για πάντα χαραγμένη στο DNA της μάρκας.

Εντυπωσιακό και άκρως δυναμικό σε εμφάνιση, με χώρους και ανέσεις για πέντε επιβάτες και με πολλές έξυπνες λύσεις για την αξιοποίηση και του τελευταίου εκατοστού των διατιθέμενων χώρων, το Puma μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση και ευκολία τις απαιτήσεις ενός οχήματος πολλαπλών ρόλων, από αυτοκίνητο πόλης έως ένα οικογενειακό για μεγάλα ταξίδια.

Κορυφαίο σε ποιότητα και εργονομία, το Puma χαρακτηρίζεται επίσης από την μοναδική απόδοση των μηχανικών του μερών και τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Επιδόσεις που συνδυάζονται με μοναδική οικονομία σε καύσιμο, καθώς οι σύγχρονοι κινητήρες του σε συνδυασμό με τα υβριδικά συστήματα, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως που ενδιαφέρει τον καταναλωτή των ημερών μας, όπου η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα και οι καθυστερήσεις στην παραγωγή έχουν οδηγήσει την αγορά σε μία άνευ προηγουμένου αναστάτωση, είναι η δυνατότητα να μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητό του άμεσα, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία.

Για τον λόγο αυτό, η Ford Ελλάς πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, εξασφαλίζοντας έναν μεγάλο αριθμό μοντέλων Puma στην έκδοση ST-Line Design, τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα στους υποψήφιους αγοραστές, καθιστώντας το συγκεκριμένο μοντέλο ένα από τα ελάχιστα της ελληνικής αγοράς με άμεση διαθεσιμότητα.

Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι από τις πιο αντιπροσωπευτικές του μοντέλου και εκείνη που αναδεικνύει ιδανικά τον χαρακτήρα του, τόσο σε ότι αφορά την πρακτικότητα και την άνεση των επιβατών όσο και τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Advertisement

Διαθέτει εξαιρετικά πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με τον εξαιρετικό σε απόδοση κινητήρα 1.0 Ecoboost Hybrid της Ford ο οποίος αποδίδει 125 ίππους, ενώ χάρη στο ήπιο υβριδικό του σύστημα είναι ιδιαίτερα οικονομικός και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης, ιδίως στον τρόπο που επιταχύνει από τις χαμηλές στροφές.

Συνδυάζεται δε με ένα πολύ έξυπνα κλιμακωμένο κιβώτιο έξι σχέσεων που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του κινητήρα και του σπορ υπόβαθρου που υπάρχει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις.

Η έκδοση ST-Line Design έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση και προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση ορίων ταχύτητας και προειδοποίηση κόπωσης οδηγού.

Advertisement

Το σαλόνι χαρακτηρίζεται από την κορυφαία ποιότητά του, με πολύ νεανική σχεδίαση και ένα πλούσιο ψηφιακό υπόβαθρο τόσο στον πίνακα οργάνων όσο και στην κεντρική οθόνη αφής του πολύ εξελιγμένου συστήματος infotainment.

H Ford έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας του, τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές,  με το πορτμπαγκάζ να φθάνει έως και τα 456 λίτρα, μαζί με τα 80 λίτρα χωρητικότητας του πολύ έξυπνου MegaBox που βρίσκεται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

Η διαθεσιμότητα των εκδόσεων SΤ-Line Design, αλλά και τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance κάνουν την απόκτησή εύκολη και συμφέρουσα χάρη στο ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Παρακάτω παραθέτουμε δύο παραδείγματα χρηματοδότησης Ford Finance

Παράδειγμα με χαμηλό επιτόκιο 2,99%

  • Μοντέλο: Puma ST-Line Design, 1.0L EcoBoost 125PS mHEV 6-τάχυτο
  • Αξία Αυτοκινήτου: 26.037€
  • Προκαταβολή: 12.000€
  • Ποσό Χρηματοδότησης: 14.037€
  • Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 2,99%
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες): 48
  • Μηνιαία Δόση: 314,37€
  • Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: 280€
  • Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,7%)

Παράδειγμα με χαμηλή μηνιαία δόση

  • Μοντέλο: Puma ST-Line Design, 1.0L EcoBoost 125PS mHEV 6-τάχυτο
  • Αξία Αυτοκινήτου: 26.037€
  • Προκαταβολή: 12.000€
  • Ποσό Χρηματοδότησης: 14.037€
  • Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 4,15%
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες): 84
  • Μηνιαία Δόση: 196,75€
  • Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: 280€
  • Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 5,5%)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid 155 PS 7DCT
To Ford Puma ετοιμοπαράδοτο!
FordPass: Το νέο Ford Puma στην παλάμη του χεριού