Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Τρικύλινδρο diesel αγροτικό από την Lamborghini

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρικύλινδρο diesel αγροτικό από την Lamborghini

Fleet Cars

Τρικύλινδρο diesel αγροτικό από την Lamborghini

Fleet Cars

Στο τρίπτυχο ευελιξία καινοτομία αποδοτικότητα στηρίζεται η Lamborghini και παρουσιάζει το Spire Trend ένα… τρικύλινδρο diesel όχημα.

Advertisement
Advertisement

 

Εντάξει τελειώσαμε με τα teaser και τα παιχνίδια. Όχι η Lamborghini δεν μπήκε στο παιχνίδι του downsizing αλλά μην ξεχνάτε πως ξεκίνησε (και συνεχίζει) κατασκευάζοντας τρακτέρ. Το Spire Trend είναι ένα από αυτά και συνδυάζει κομψότητα, αποδοτικότητα και αξιοπιστία. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα FARMotion Stage III B/ Tier 4i, Common Rail με 3 κυλίνδρους, μηχανική ρεβέρσα, συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων 15 εμπρός + 15 πίσω, υδραυλικά φρένα και στους 4 τροχούς και μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Spire Trend είναι εξοπλισμένο με κινητήρα τελευταίας γενιάς, με πιο συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλότερες εκπομπές θορύβου και κατανάλωση καυσίμου. Ο νέος σχεδιασμός των κεφαλών και των θαλάμων καύσης, σε συνδυασμό με την έγχυση καυσίμου Common Rail (2.000 bar ), βελτιώνουν την απόδοση καύσης, μεγιστοποιώντας την απόδοση του μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου. Επίσης είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Stage IIIB. Η σειρά Spire Trend διατίθεται με ένα σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχυτήτων με 3 βαθμίδες , διαμορφώνοντας ένα σύνολο 15 ταχυτήτων εμπρός και 15 πίσω.

Για μέγιστη αποδοτικότητα με οποιοδήποτε παρελκόμενο, οι ελκυστήρες Spire Trend διαθέτουν στη βασική έκδοση υδραυλική αντλία παροχής 50 l / min και 6 παροχές οπίσθιου υδραυλικού. Προσφέρουν μέγιστη ανυψωτική ικανότητα έως 3.500 Kg, με δυναμοδότη (PTO) συμβατό με 540 στροφές / λεπτό και 540 στροφές ECO. Με προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί να φτάσει και τις 1000 στροφές / λεπτό.

Advertisement

Η καμπίνα είναι άνετη και εργονομική. Με καινοτόμο σχεδιασμό προσφέρει εξαιρετική ορατότητα περιμετρικά και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα όργανα χειρισμού. Είναι εξοπλισμένη με υδραυλικό τιμόνι, ψηφιακό καντράν, air-condition και κάθισμα με μηχανική ανάρτηση. Όλα τα χαρακτηριστικά της νέας καμπίνας εξασφαλίζουν άνετο και εύκολο χειρισμό του ελκυστήρα μέσα σε ένα εργονομικό περιβάλλον.

Advertisement

Η σειρά Spire Trend αποτελείται από τέσσερα μοντέλα:

Spire Trend 70 (65 ίππων)

Spire Trend 80 (75 ίππων)

Advertisement

Spire Trend 90 (88 ίππων)

Spire Trend 100 (97 ίππων )