Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Το πρώτο e-Shop για leasing στην Ελλάδα είναι εδώ και είναι LeasePlan

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο e-Shop για leasing στην Ελλάδα είναι εδώ και είναι LeasePlan

Fleet Cars

Το πρώτο e-Shop για leasing στην Ελλάδα είναι εδώ και είναι LeasePlan

Fleet Cars

«Όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα» – Με αυτό το μήνυμα, η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία Car-as-a-Service (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), καινοτομεί στον τομέα της μετακίνησης για ακόμη μία φορά!

Advertisement
Advertisement

Πως; Δημιουργώντας το πρώτο e-Shop για το leasing στην Ελλάδα και μας καλεί να επωφεληθούμε άμεσα από τα Special Deals της.

Η LeasePlan Hellas είναι η πρώτη εταιρία leasing στην Ελλάδα που δίνει στους επισκέπτες του www.leaseplan.com τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους όρους της μίσθωσής τους, βάσει εξατομικευμένων κριτηρίων αναζήτησης (π.χ. διάρκεια μίσθωσης, χιλιόμετρα, χρώμα). Επιλέγοντας ο επισκέπτης το Special Deal που προτιμά (δείτε ένα παράδειγμα εδώ), μπορεί άμεσα και εύκολα με μόνο λίγα clicks να ολοκληρώσει τη μίσθωσή του – μέχρι και το τελευταίο βήμα υπογραφής της σύμβασης – online, επιλέγοντας από ποικιλία διαθέσιμων προσφορών το αυτοκίνητο των ονείρων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Special Deals που είναι διαθέσιμα για Online Leasing αυξάνονται διαρκώς, επεκτείνοντας περαιτέρω το εύρος των διαθέσιμων επιλογών του επισκέπτη και βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία του.

Advertisement
Advertisement

O Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LeasePlan για ακόμη μία φορά καινοτομεί στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτου, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πελάτη και απλοποιώντας την όλη διαδικασία ώστε να ολοκληρώνεται με ευκολία online. Ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί να κάνει τα πάντα απλά και γρήγορα. Του προσφέρουμε εκείνο που επιθυμεί, σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο του, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και αναζητώντας παράλληλα νέου τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας».

Η καινοτομία της LeasePlan αλλάζει τα δεδομένα της μίσθωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα ριζικά. Και αυτή η κίνηση είναι μόνο η αρχή. Καθώς τα Special Deals αυξάνονται συνεχώς, τίθεται δίκαια το ερώτημα: What’s next?