Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Σε ποια Ταξί παρατείνεται η ισχύς των ληγμένων ΚΤΕΟ

Ελλάδα 3:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποια Ταξί παρατείνεται η ισχύς των ληγμένων ΚΤΕΟ

Fleet Cars

Σε ποια Ταξί παρατείνεται η ισχύς των ληγμένων ΚΤΕΟ

Fleet Cars

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρατείνει την ισχύ των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου έως ένα χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Παράταση στα ληγμένα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου των Ταξί λόγω συμπλήρωσης ηλικίας έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος καθώς καταγράφονται σημαντικά προβλήματα στις παραδόσεις των καινούριων αυτοκινήτων που πρόκειται να τα αντικαταστήσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως επίσης έχει δοθεί παράταση στην κυκλοφορία τους έως τα τέλη Ιουνίου 2022 οπότε θεωρούνταν θέμα χρόνου να δοθεί και η παράταση στα δελτία ΚΤΕΟ των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Όπως επισημαίνεται σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: «Σας κοινοποιούμε, για ενημέρωση και εφαρμογή, την (α) σχετική εγκύκλιο του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αναφορικά με την απόσυρση από την κυκλοφορία ΕΔΧ αυτοκινήτων, λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας.

Η ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου των εν λόγω οχημάτων που είχε περιοριστεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3(α) του άρθρου 4 της (β) σχετικής υ.α., παρατείνεται αυτοδίκαια έως τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την αναγραφόμενη στο Δελτίο ημερομηνία διενέργειας τεχνικού ελέγχου ή έως την ημερομηνία απόσυρσης του ΕΔΧ οχήματος λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας, ανάλογα με το ποια ημερομηνία είναι συντομότερη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μόνο όσοι παραγγείλουν νέο Ταξί παρατείνουν τη «ζωή» του παλαιού!
Οριστικό! Αυτές είναι οι αλλαγές σε εταιρικά ΙΧ, Ταξί και οχήματα ενοικιάσεων
Σε ποια λεωφορεία και Ταξί παρατάθηκε η διάρκεια «ζωής» τους