Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Νοίκιαζε αυτοκίνητα και τα… εξαφάνιζε!

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νοίκιαζε αυτοκίνητα και τα… εξαφάνιζε!

Fleet Cars

Νοίκιαζε αυτοκίνητα και τα… εξαφάνιζε!

Fleet Cars

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ έπεσε μια 36χρονη αλλοδαπή μέλος συμμορίας που διέπραττε υπεξαιρέσεις ΙΧ από εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων

Advertisement
Advertisement

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε μέλος σπείρας που με πλαστά στοιχεία ενοικίαζε αυτοκίνητα από την Αθήνα και στη συνέχεια εξαφανίζονταν με αυτά προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε παράνομες ενέργειες. Ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία με κατάλληλες ενέργειες κατάφεραν να εγκλωβίσουν την αλλοδαπή και να την συλλάβουν.

Ειδικότερα στη Γλυφάδα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, 36χρονη αλλοδαπή ως μέλος συμμορίας που προέβαινε σε υπεξαιρέσεις οχημάτων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για πλαστογραφία.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών, όπου αλλοδαπή παρουσιάζονταν ως πελάτισσα με πλαστό δελτίο ταυτότητας σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής και νοίκιαζε οχήματα χωρίς να τα επιστρέφει, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της 36χρονης με εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων στην περιοχή της Βουλιαγμένης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και στο σημείο παράδοσης-παραλαβής του οχήματος που ορίστηκε, μετά από έλεγχο, κατελήφθη να έχει στην κατοχή της το πλαστό δελτίο ταυτότητας με τη χρήση του οποίου είχε υπεξαιρέσει τα προηγούμενα οχήματα.

Από περαιτέρω έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χειρόγραφες σημειώσεις που αναγράφονταν στοιχεία των οχημάτων που είχε υπεξαιρέσει.

Advertisement

Όπως διαπιστώθηκε τα οχήματα που υπεξαιρούσε η 36χρονη, τα διέθετε σε έτερους συνεργούς της οι οποίοι τα διοχέτευαν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά αλλοδαπών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις υπεξαίρεσης αυτοκινήτων. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χιλιάδες επικίνδυνα «σαπάκια» ενοικιάζονται παράνομα!
Έρευνα Newsauto: «Χρυσή» η ενοικίαση ΙΧ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!
Σοκ! Πάνω από 400 ευρώ η ενοικίαση ενός ΙΧ στην Γερμανία