Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Μία Lamborghini σε… αμπελώνα

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Lamborghini σε… αμπελώνα

Fleet Cars

Μία Lamborghini σε… αμπελώνα

Fleet Cars

Η Lamborghini RF Trend αποτελεί μια νέα σειρά μοντέλων ιδανικά για ελιγμούς και στους πιο στενούς χώρους ώστε να επιτυγχάνεται ευκολία στους χειρισμούς και υψηλή παραγωγικότητα.

Advertisement
Advertisement

 

Η μακρά παράδοση της Lamborghini σε εξειδικευμένες εφαρμογές αναβιώνει μέσα από την υπεροχή του νέου τρακτέρ  RF Trend για αμπελώνες, οπωρώνες και θερμοκήπια. Αποτελεί μια νέα σειρά μοντέλων ιδανικά για ελιγμούς και στους πιο στενούς χώρους. Η σειρά RF Trend αποτελείται από τρία μοντέλα που είναι ιδανικά για την καθημερινή εργασία στον αμπελώνα και οπωρώνα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο RF Trend προσφέρεται με κινητήρες 3 και 4 κυλίνδρων, turbo, turbo-intercooler και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται , στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων 3Β (Tier4i).

Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές.

Advertisement

Οι ελιγμοί μεταξύ των στενών γραμμών είναι πολύ εύκολοι, χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι, τα πεντάλ και τα εργονομικά χειριστήρια. Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δίνοντας στο χειριστή άνετο χώρο εργασίας. Το ύψος του πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το κάθισμα είναι όλα προσαρμοσμένα για μια άνετη θέση οδήγησης. Τα χαμηλά φτερά προσφέρουν πλήρη κάλυψη στα πίσω ελαστικά και παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ζημιών της καλλιέργειας.

Η νέα σειρά RF Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:

  • 4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 μέτρα / ώρα). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω
Advertisement

Τα RF Trend προσφέρουν ασφάλεια και κατά την οδήγηση στο δρόμο, αφού είναι εφοδιασμένα με φρένα και στους 4 τροχούς εξασφαλίζοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση ακινητοποίησης .

Η πρωτοποριακή κατασκευή του οπίσθιου υδραυλικού ανύψωσης προσφέρει  στο χειριστή ακριβή έλεγχο των παρελκόμενων μηχανημάτων με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην ικανότητα της αντλίας του υδραυλικού συστήματος. Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης  προσφέρεται σε 2 εκδόσεις, ανυψωτικής ικανότητας  2700kg στη βασική έκδοση και 3050kg στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Advertisement

Τέλος η ενεργοποίηση του άξονα και των διαφορικών και το κλείδωμα του εμπρόσθιου διαφορικού είναι μηχανικά ελεγχόμενα, εξασφαλίζοντας πως όλη η δύναμη που παράγεται από τον κινητήρα κατανέμεται αποτελεσματικά στους τροχούς.