Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Massey Ferguson NEXT Edition: Τα τρακτέρ στο επόμενο επίπεδο

Ελλάδα 4:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Massey Ferguson NEXT Edition: Τα τρακτέρ στο επόμενο επίπεδο

Fleet Cars

Massey Ferguson NEXT Edition: Τα τρακτέρ στο επόμενο επίπεδο

Fleet Cars

Οι γεωργικοί ελκυστήρες της Massey Ferguson, περνούν στο επόμενο επίπεδο λειτουργικότητας και αξιοπιστίας με τις εκδόσεις «NEXT Edition».

Advertisement
Advertisement

 

Η Massey Ferguson, λανσάρει την νέα έκδοση των τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών στην έκθεση Agritechnica 2019 στο Αννόβερο της Γερμανίας, στις 10 Νοεμβρίου. Η γκάμα των «NEXT Edition» διατίθεται τώρα με τέσσερα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Massey Ferguson τα: MF 5711 S Dyna-4 (110 ίπποι), MF 5713 S Dyna-4 (130 ίπποι), MF 7720S Dyna-VT (200 ίπποι), MF 7726 S Dyna-VT (255 ίπποι).

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις «NEXT Edition» συνδυάζουν στοιχεία των γεωργικών ελκυστήρων MF 5700 S Essential και MF 7700 S Exclusive με βελτιωμένα χαρακτηριστικά επιδόσεων και άνεσης. Οι εκδόσεις «NEXT Edition» είναι διαθέσιμα προς πώληση σε αποκλειστικά, ξεχωριστά χρώματα. Οι νέες εκδόσεις προσφέρουν επιδόσεις και πολύ καλή σχέση κόστους/απόδοσης, με στόχο να βελτιώσουν την παραγωγικότητα επαγγελματιών κτηνοτρόφων, αγροτών, καλλιεργητών δυσπρόσιτων περιοχών και εργοληπτών γεωργικών εργασιών.

«Μελετήσαμε τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας σε αυτές τις κατηγορίες με γνώμονα τους δημοφιλέστερους γεωργικούς ελκυστήρες μας και επιπλέον κριτήρια τις επιθυμητές επιλογές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης» δήλωσε ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Massey Ferguson Ευρώπης & Μέσης Ανατολής και πρόσθεσε:  «Στην έκδοση NEXT Edition προστίθενται αποκλειστικές και χαρακτηριστικές πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό».

Advertisement

Τα τρακτέρ θα έχεουν το μοναδικό λογότυπο «NEXT Edition» στο καπό, καθώς και μία αποκλειστική πλακέτα στο εσωτερικό με τον αριθμό παραγωγής «limited NEXT Edition». Τα μοντέλα NEXT Edition είναι βαμμένα με την εμβληματική κόκκινη απόχρωση της MF, αλλά φέρουν χαρακτηριστικές μαύρες γρίλιες. Όσοι θέλουν κάτι πιο αποκλειστικό και επιβλητικό, μπορούν να επιλέξουν ένα ολόμαυρο πλαίσιο. Είναι εξοπλισμένοι με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-4. Αυτό προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο χωράφι, στη φάρμα ή στο δρόμο – περιλαμβάνοντας 16 εμπρόσθιες και 16 όπισθεν ταχύτητες που επιλέγονται από ένα μοχλό, χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Advertisement

Τα μοντέλα «NEXT Edition» διατίθενται για παραγγελία από την 1η Οκτωβρίου, 2019 και θα εκτίθενται στο περίπτερο της Massey Ferguson στην Agritechnica 2019, Hall 20 Stand B14c.

 

Advertisement