Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Massey Ferguson οργώνει με 190 ίππους

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Massey Ferguson οργώνει με 190 ίππους

Fleet Cars

Η Massey Ferguson οργώνει με 190 ίππους

Fleet Cars

Προηγμένοι κινητήρες Stage V αυξάνουν την ισχύ και τις επιδόσεις της νέας Σειράς MF 7700 S της Massey Ferguson

Advertisement
Advertisement

 

Η Massey Ferguson, ανακοίνωσε την βελτίωση των επιδόσεων της σειράς MF 7700 S με τρία νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων η νέα ναυαρχίδα μεσαίας ιπποδύναμης της γκάμας, MF 7719 S με 190 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν τους κινητήρες AGCO Power που συμμορφώνονται με τα απαιτητικά πρότυπα εκπομπών ρύπων Stage V χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα με μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Τα τρία νέα μοντέλα, είναι τα MF 7716 S (165 ίππων), MF 7718 S (180 ίππων) και το εντελώς νέο MF 7719 S (190 ίππων). Το Engine Power Management παρέχει πρόσθετη ισχύ, από 20 έως 30 ίππων, ανάλογα με το μοντέλο.

«Με άριστη σχέση ισχύος-βάρους, τα νέα τρακτέρ MF 7700 S προσφέρουν ισχύ σε ένα άριστα ισορροπημένο και πολύ προηγμένο πακέτο» εξηγεί ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Προϊοντικής Διαχείρισης, Massey Ferguson Ευρώπης & Μέσης Ανατολής.

Advertisement

Εκτός από τους οικονομικούς και καθαρότερους κινητήρες, τα νέα τρακτέρ MF 7700 S διαθέτουν νέα, προηγμένα χαρακτηριστικά. Η οθόνη αφής ελέγχου Datatronic 5 είναι στάνταρ στα μοντέλα Exclusive και προαιρετική στην έκδοση Efficient.

Advertisement

Επικεφαλής της σειράς μεσαίων τρακτέρ Massey Ferguson MF 7700 S βρίσκεται το νέο MF 7719 S, που είναι εφοδιασμένο με το κιβώτιο Dyna-VT με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση, στο στάνταρ εξοπλισμό. Χρησιμοποιεί τον τελευταίο κινητήρα 6.6 L AGCO Power. Το Engine Power Management (EPM), παρέχει ωφέλιμη αύξηση ισχύος 30 ίππων για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του δυναμολήπτη (PTO) και τις υδραυλικές ανάγκες, ενώ για μεταφορές, το MF 7719 S φτάνει τα 220 ίππους σε τέτοιες συνθήκες.

Όπως και τα υπόλοιπα νέα τρακτέρ MF 7700 S, διατίθεται κατόπιν παραγγελίας με ελαστικά 20.8 R42 διαμέτρου έως 1,95m, για βελτιωμένη πρόσφυση με χαμηλή πίεση εδάφους. Η εξαιρετική σχέση ισχύος / βάρους και το εντυπωσιακό Μικτό Βάρος Οχήματος (Gross Vehicle Weight) 14t  επιτρέπει την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου προς όφελος της απόδοσης με εμπρός και πίσω συνδυασμούς παρελκόμενων. Καμία εξωτερική αλλαγή δεν είναι ορατή για να μην επηρεάζεται η εξαιρετική ορατότητα των τρακτέρ MF 7700 S. Στην πραγματικότητα,  η εξάτμιση είναι πιο λεπτή από του προηγούμενου μοντέλου.

Το κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-6 semi-powershift, που διατίθεται με τα MF 7716 S και MF 7718 S, διαθέτει τώρα μια νέα λειτουργία Super ECO που επίσης βελτιώνει την οικονομία. Αυτό εξοικονομεί καύσιμο διατηρώντας μέγιστη ταχύτητα στο δρόμο 40 χλμ στις 1500 σ.α.λ και 50 χλμ στις 1800 σ.α.λ, έως 17 % λιγότερο από τον προκάτοχό του.

Advertisement

Η οθόνη Datatronic 5 της Massey Ferguson, που είναι συμβατή με το ηλεκτρονικό  πρωτόκολλο επικοινωνίας ISOBUS, διατίθεται στάνταρ σε όλα τα νέα τρακτέρ Exclusive MF 7700 S και προαιρετικά στην έκδοση Efficient. Η οθόνη αφής 9” – εύχρηστη όσο κάποιο tablet ή smartphone – επιτρέπει στους χειριστές ταχεία και διαισθητική πρόσβαση και αλλαγή των ρυθμίσεων: Απαιτούνται 3 ενέργειες για τη ρύθμιση μιας παραμέτρου.

Η συμβατότητα της οθόνης με το πρωτόκολλο ISOBUS συνδυάζεται τέλεια με το Multipad joystick που είναι επίσης συμβατό. Ο χειριστής μπορεί να ορίζει για κάθε διακόπτη του εργονομικού επιλογέα μία λειτουργία του συνδεδεμένου παρελκόμενου, προσφέροντας άνεση και απόδοση. Η οθόνη Datatronic 5 διαχειρίζεται ολοκληρωμένες λύσεις Precision Farming, όπως αυτόματο έλεγχο διεύθυνσης MF Auto Guide από τη Massey Ferguson. Με το ‘Go Mode’, επιτρέπει στους χειριστές γρήγορα και εύκολα να δημιουργούν γραμμές καθοδήγησης αλλά και να αποθηκεύουν παρελκόμενα.

Εκτός από τον αυτόματο έλεγχο διεύθυνσης MF Auto Guide, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέγουν άλλες ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις από το MF Technology Portfolio, όπως MF Section Control.