Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Autohellas Hertz στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Autohellas Hertz στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

Fleet Cars

Η Autohellas Hertz στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

Fleet Cars

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στο 1o MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος που φιλοξενήθηκε στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στου Ρέντη.

Advertisement
Advertisement

 

Στο περίπτερο  της Autohellas Hertz, η εταιρεία παρουσίασε «επί το έργο» τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage, Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν νέα μοντέλα διαφόρων τύπων και κατηγοριών όπως: Pick-up, Vannete, ειδικές μετασκευές φορτηγών-ψυγείων, αλλά και εξιδεικευμένες λύσεις logistics όπως περονοφόρα, ανυψωτικά, γεννήτριες κ.ά.

Advertisement
Advertisement

Η υπηρεσία AdVANtage,  δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες  για  ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων. Περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες. Σκοπός της είναι να καλύψει τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης. Η απευθύνεται και σε ιδιώτες, που θέλουν να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται επαγγελματική άδεια.

Τέλος η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου.

Advertisement

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας, πλαισιωμένος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστου Καπάταη, τον Πρόεδρο ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιληνάκη, τον Δήμαρχο Νικαίας – Α.Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημοσθένη Σταματάτο.

Advertisement