Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Fiat Professional: Εκπτώσεις και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat Professional: Εκπτώσεις και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Fleet Cars

Fiat Professional: Εκπτώσεις και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Fleet Cars

Η Fiat Professional στοχεύοντας να δελεάσει τους επαγγελματίες παρέχει σημαντικές εκπτώσεις και δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης.

Advertisement
Advertisement

Με ένα νέο άτοκο πρόγραμμα 4ετούς διάρκειας, επιπλέον εκπτώσεις και πολυετείς εργοστασιακές εγγυήσεις αλλά και οδική βοήθεια η Fiat Professional στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια αγοράς στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για τα δημοφιλή Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van.

Advertisement
Advertisement

Το άτοκο πρόγραμμα της Fiat Professional προϋποθέτει χαμηλή προκαταβολή (από 35%) και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μηνών.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), μία επιλογή που προσφέρει τη μέγιστη οικονομία στο κόστος καυσίμου, από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ακόμα και από το υγραέριο. Οι εκδόσεις CNG της Fiat Professional είναι εργοστασιακές και έχουν τις ίδιες καλύψεις με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και έρχεται να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά ενός νέου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Προσφέροντας σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις έως 3.500 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (8 χρόνια για το Fiat Professional Fullback), 5 χρόνια οδική βοήθεια (8 χρόνια για το Fiat Professional Fullback), καθώς και το νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, η Fiat Professional δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά αποδοτικό «εργαλείο» για τη δουλειά τους.

Advertisement

Συνοπτικά τα προωθητικά προγράμματα της Fiat Professional έχουν ως εξής:

α) Χρηματικές εκπτώσεις:

Advertisement

Doblo Cargo: 2.100 €
Fiorino: 2.300€
Talento Van: 1.700€
Ducato Van: 2.900€
Panda Van: 2.500€
Fullback Extended Cab: 2.000€
Fullback Double Cab: 3.500€

β) Χρηματοδοτικά Προγράμματα FCA Capital

Συνδυαστικά με τις προαναφερόμενες εκπτώσεις, προσφέρονται τα παρακάτω προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης:

Advertisement

Doblo Cargo, Fiorino & Talento Van: 35% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Panda Van, Ducato Van & Chassis: 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.