Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες των Μεταφορών!

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες των Μεταφορών!

Fleet Cars

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες των Μεταφορών!

Fleet Cars

Οδηγοί φορτηγών, Μέσω Μαζικής Μεταφοράς, Ταξί αλλά και delivery δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές οι οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων και άλλων επαγγελματικών οχημάτων έχουν βρεθεί στο στόχαστρο κριτικής αλλά αυτή την φορά μάλλον θα πρέπει να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας καθώς μαζί με τους γιατρούς δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Αρχικά λοιπόν θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που εργάζονται αδιάλειπτα στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας ώστε οι πολίτες να έχουν φάρμακα, φαγητό, μάσκες, αντισηπτικά και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται ένα νοικοκυριό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει ενάντια στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά οι οδηγοί φορτηγών που μεταβαίνουν σε άλλες χώρες για να προμηθευτούν τα προϊόντα που μεταφέρουν στη χώρα μας ή εκείνοι που αλωνίζουν όλη την Ελλάδα για να μην αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ, των φαρμακείων, των φούρνων, κ.ά. θα πρέπει να τους κατατάξουμε μαζί με τους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσοκομεία.

Μπορεί πολλές φορές να έχουμε εκνευριστεί όλοι σε κάποιον επαρχιακό οδικό άξονα όταν βρισκόμαστε πίσω από μία μεγάλη νταλίκα ή όταν ένα φορτηγό πραγματοποιεί προσπέραση σε κάποια άλλη στον αυτοκινητόδρομο όμως όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν όταν αντιληφθούμε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρίσκονται στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους καθώς κάτι τέτοιο θα σήμανε το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ, των φαρμακείων και όλων των υπολοίπων καταστημάτων που παραμένουν ανοικτά έστω και υπό προϋποθέσεις.

Αν λοιπόν βρεθείτε πίσω από κάποια νταλίκα ή φορτηγό καλό θα είναι να μην εκνευριστείτε αμέσως αλλά να σκεφτείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα ή μάσκες και αντισηπτικά που τόσο ανάγκη τα έχει όλη τη χώρα και οι πολίτες της.

Advertisement

Μάλιστα όταν τους προσπεράσετε να πατήσετε την κόρνα και να τους ευχαριστήσετε για το έργο που επιτελούν αυτές τις δύσκολες στιγμές για ολόκληρο τον κόσμο! Και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν στις ευχαριστίες σας…

Πέραν των οδηγών φορτηγών υπάρχουν και οι οδηγοί των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς οι οποίοι πραγματικά έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους και κινούν κανονικά τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, και τους συρμούς του Μετρό, του Τραμ, του Προαστιακού αλλά και των σιδηροδρόμων ώστε να μετακινούνται οι πολίτες που δεν έχουν δικό τους ιδιωτικό Μέσο Μεταφοράς (αυτοκίνητο, δίκυκλο). Και αυτοί οι επαγγελματίες ανήκουν στην ομάδα άμεσης κρούσης ενάντια στον κορωνοϊό που βρίσκεται στους δρόμους ή στις υπόγειες σήραγγες του Μετρό ή του σιδηροδρόμου ώστε να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας…

Advertisement

Οπότε καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα είστε κάπως επιθετικοί με τον οδηγό του λεωφορείου ή του τρένου να το ξανασκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Επίσης ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και για τους καθημερινούς «μαχητές» των δρόμων που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους που εργάζονται ως delivery και μεταφέρουν στα σπίτια μας ότι έχουμε παραγγείλει. Ο συγκεκριμένος κλάδος περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις εστίασης αλλά και super market, φούρνους, παντοπωλεία, κ.ά.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους ιδιοκτήτες αλλά και οδηγούς Ταξί ή ΚΤΕΛ ή πούλμαν ή μικρών 9θέσιων οχημάτων οι οποίοι επίσης έρχονται σε επαφή με δεκάδες ή εκατοντάδες ανθρώπους για να τους μεταφέρουν χωρίς να έχουν συνήθως την επιλογή να μείνουν σπίτι τους εξαιτίας των οικονομικών υποχρεώσεων που έχουν.

Advertisement

Επίσης όλοι οι οδηγοί και υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, των πρατηρίων υγρών καυσίμων, των τεχνικών στα συνεργεία και στα ΚΤΕΟ και όλους τους άλλους ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο των μεταφορών που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον κορωνϊό.

Ας τους ξεχάσουμε να τους ευχαριστήσουμε για τον δικό τους αγώνα!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως θα “σκοτώσετε” τον κορωνοϊό στο αυτοκίνητό σας!

Πτώση άνω του 50% σημείωσε η κίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Επιλέξτε τις ανέπαφες πληρωμές στα διόδια