Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Διάκριση για το Mitsubishi L200

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάκριση για το Mitsubishi L200

Fleet Cars

Διάκριση για το Mitsubishi L200

Fleet Cars

Ο τίτλος του “Best Pick-Up” του 2020 απονεμήθηκε στο νέο L200 από τους κριτές του θεσμού Business Van of the Year, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική παρουσία της Mitsubishi διαχρονικά στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Οι κριτές του θεσμού, «στάθηκαν» ιδιαίτερα στην αξιοπιστία των αυτοκινήτων της Mitsubishi αλλά και σε αυτή του L200 σε όλες του τις γενιές ιδιαιτέρως, καθώς επίσης και στην εξαιρετική απόδοση του συστήματος τετρακίνησης που χρησιμοποιεί η Ιαπωνική εταιρεία και συμβάλλει στην εικόνα του μοντέλου με τις ιδιαίτερες ικανότητες για κίνηση σε κάθε έδαφος. Η ιστορία της μάρκας, με τις καινοτομίες που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει, είναι ένα ακόμα στοιχείο που αναβαθμίζει τη συμμετοχή της Mitsubishi σε τέτοιες περιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο βραβείο από το θεσμό των Business Van Awards, είναι το τρίτο πιο σπουδαίο από αυτά που έχει κερδίσει η έκτη γενιά του Mitsubishi L200 από τότε που λανσαρίστηκε στις εκάστοτε αγορές. Φέτος ήταν η 6η χρονιά απονομής βραβείων από το συγκεκριμένο θεσμό, για τα βραβεία του οποίου αποφασίζει μια επιτροπή από ανεξάρτητους κριτές που έχουν σχέση με την κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων. Γνωρίζοντας τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς αλλά και τις ιδιαιτερότητες της γκάμας των αγοραστών pick-up παγκοσμίως, η απονομή του συγκεκριμένου τίτλου αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη Mitsubishi.