Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Διαγωνισμός: Παράταση υποβολής προσφορών έως 10/12 ζητά ο ΣΕΑΑ

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός: Παράταση υποβολής προσφορών έως 10/12 ζητά ο ΣΕΑΑ

Fleet Cars

Διαγωνισμός: Παράταση υποβολής προσφορών έως 10/12 ζητά ο ΣΕΑΑ

Fleet Cars

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν προλαβαίνουν να έχουν έτοιμες τις προσφορές τους που αφορούν στον διαγωνισμό προμήθειας 770 καθαρών λεωφορείων.

Advertisement
Advertisement

Παράταση στην υποβολή προσφορών απαιτούν αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες που θέλουν να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό ύψους άνω των 383 εκατ. ευρώ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την απόκτηση 770 «καθαρών» λεωφορείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε πριν λίγες ημέρες από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 8η Νοεμβρίου και την 12η Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο το χρονικό περιθώριο κατάθεσης προσφορών από ξένους κατασκευαστές είναι πολύ μικρό, οριακό το χαρακτηρίζουν, για ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό καθώς το κείμενο του διαγωνισμού θα πρέπει να μεταφραστεί και να διαβαστεί από τα ξένα στελέχη των εργοστασίων, κατόπιν θα πρέπει να δημιουργηθούν ειδικές προσφορές από τα εργοστάσια και εν τέλει να υποβληθούν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το χρονικό περιθώριο που έχει οριστεί για τον διαγωνισμό κάποια εργοστάσια εκτίμησαν ότι δεν είναι αρκετό με αποτέλεσμα να ζητήσουν παράταση της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) από την στιγμή που το αίτημα για παράταση υποβολής των προσφορών είναι καθολικό απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr αίτημα παράτασης κατάθεσης των προσφορών για συμμετοχή στο διαγωνισμό έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021 ώστε να προλάβουν όλες οι υποψήφιες αυτοκινητοβιομηχανίες να ετοιμάσουν τις προσφορές τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στον αέρα ο διαγωνισμός για 770 «καθαρά» λεωφορεία!
Έρχεται ο διαγωνισμός για τα πρώτα 800 καθαρά λεωφορεία
Ο νέος διαγωνισμός φέρνει τουλάχιστον 300 ηλεκτρικά λεωφορεία!