Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μικρό ηλεκτρικό SUV από τη Mitsubishi

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρό ηλεκτρικό SUV από τη Mitsubishi

Mobility

Μικρό ηλεκτρικό SUV από τη Mitsubishi

Mobility

Ένα μικρό -αμιγώς ηλεκτρικό – πρωτότυπο SUV αναμένεται να αποκαλύψει η ιαπωνική εταιρεία στο Τόκιο που θα μπαίνει στην πρίζα και θα έχει τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi θα αποκαλύψει ένα μικρό SUV plug-in hybrid μοντέλο σε πρωτότυπη μορφή στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Οκτωβρίου 2019.

Η ιαπωνική εταιρεία θα ενσωματώσει όλες τις γνώριμες αξίες της Mitsubishi, οι οποίες ταιριάζουν στη φιλοσοφία “Drive your Ambition”. Συνεπώς, το μικρό SUV θα συνδυάσει τον ηλεκτρισμό με το σύστημα τετρακίνησης. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της μάρκας, το πρωτότυπο θα προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση, ασφάλεια σε όλα τα τερέν καθώς και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, θα φέρει ελαφριά κατασκευή plug-in υβριδικό σύνολο και τετρακίνηση. Το τελευταίο πρόκειται να προσφέρει τη δυνατότητα σε άπειρους οδηγούς να εξερευνήσουν νέες τοποθεσίες, που είναι προσβάσιμες μόνο μέσω κακοτράχαλων δρόμων, χωρίς να… τρομάξουν, μιας και θα εξοπλίζεται με ειδικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Από τη φωτογραφία φαίνεται το ιδιαίτερο πίσω τμήμα του concept, ενώ πίσω από το τζάμι συναντάμε (πιθανότατα) ένα μέρος του υβριδικού συστήματος, που θα κινεί το μικρό SUV. Το ξεχωριστό design δείχνει πολύ φουτουριστικό, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι τέσσερις “τύπου ανεμιστήρες” έχουν κάποιο έργο να φέρουν σε πέρας.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mitsubishi έχει φτιάξει μια ειδική ιστοσελίδα, όπου δίνει αρκετές πληροφορίες για τα μοντέλα που θα πάρουν μέρος στο Σαλόνι του Τόκιο.