Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Kosmoride: Δώρο 300 ευρώ με κάθε αγορά e-bike (video)

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kosmoride: Δώρο 300 ευρώ με κάθε αγορά e-bike (video)

Mobility

Kosmoride: Δώρο 300 ευρώ με κάθε αγορά e-bike (video)

Mobility

H Kosmoride προσφέρει 300 ευρώ σε εξοπλισμό του αναβάτη, όσοι σπεύσουν να αγοράσουν ένα e-bike αυτή την περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου (3 Ιουνίου), η Kosmoride, το πρώτο δίκτυο καταστημάτων ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, προσφέρει 300 ευρώ στον αναβάτη για τον εξοπλισμό του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προχωρήσουν σε αγορά ενός e-bike από τα καταστήματα της Kosmoride αυτή την περίοδο, ώστε να μπορούν να απολαύσουν όλοι το ηλεκτρικό τους ποδήλατο με ασφάλειας.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί επίσημα από τον ΟΗΕ από τις 12 Απριλίου 2018 και προωθείται ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης. Η Kosmoride θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία του αναβάτη, γι’αυτό και προσφέρει το δώρο ύψους 300 ευρώ αυτή την περίοδο.

Αυτό το δώρο σε συνδυασμό και με την επιδότηση του κράτους, κατατάσσει αυτή την περίοδο ως την ιδανική για να αποκτήσετε το e-bike που πάντα επιθυμούσατε.

Advertisement
Advertisement

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη μικρή μας βόλτα με το ηλεκτρικό ποδήλατο της KTM και συγκεκριμένα το Macina Cross 610 LFC. Το εν λόγω μοντέλο είναι ένα σταθερό κατηγορίας trekking ποδήλατο της φίρμας με μπαταρία 625 Wh, επιτρέποντας να διανύσει έως και 140 χιλιόμετρα με υποβοήθηση. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 25 χλμ./ώρα και η ροπή αγγίζει τα 65 Nm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall
Kosmocar Audi: Nέοι ταχυφορτιστές για όλους
Kosmοcar και Kosmoride έφεραν την Silence στην Ελλάδα (+τιμές video)

Advertisement