Live Κίνηση
Περισσότερα
DUCATI 2021

V4 Granturismo: νέος προηγμένος κινητήρας

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

V4 Granturismo: νέος προηγμένος κινητήρας

DUCATI 2021

V4 Granturismo: νέος προηγμένος κινητήρας

DUCATI 2021

Νέος V4 κινητήρας compact & πανίσχυρος

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι αποτέλεσμα της σκληρής ομαδικής εργασίας των ανθρώπων της Ducati με στόχο την ομαλή απόδοση. Μικρό βάρος και διαστάσεις, ομαλή λειτουργία, ανθεκτικότητα και άνεση. Αυτοί είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την καινοτόμο απόδοση του νέου V4 Granturismo. Ένα νέο πρότυπο που έχει σχεδιαστεί για να ανυψώσει το σπορ χαρακτήρα της Ducati σε νέους ορίζοντες χρηστικότητας και στιβαρότητας.

Ο ολοκαίνουργιος V4 Granturismo είναι ένας εξαιρετικά συμπαγής, ελαφρύς και αποδοτικός κινητήρας, που προσφέρει υψηλή ροπή. 

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement

Είναι σχεδιασμένος να εξοπλίσει την τέταρτη γενιά της Multistrada ανοίγοντας μια εντελώς νέα εποχή για τη μάρκα με έδρα το Borgo Panigale.

 Ο καινούργιος κινητήρας ενσωματώνει πιστά τις παραδοσιακές αξίες Ducati – στυλ, έμπνευση, απόδοση, αξιοπιστία – για απόλαυση εντός και εκτός δρόμου. Με τεχνολογία τελευταίας γενιάς και υλικά πρώτης κλάσης,  ο V4 Granturismo εγγυάται ανθεκτικότητα στο χρόνο, ξεχωρίζοντας – εκτός άλλων – για τα υψηλά διαστήματα συντήρησης.

Advertisement

Ο νέος  V4 είναι 1,2 κιλά ελαφρύτερος αλλά και πιο συμπαγής σε σύγκριση με τον V2 κινητήρα της προηγούμενης γενιάς Multistrada. Ένα επίτευγμα που εγγυάται καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

 

Advertisement

Αποδίδει 170 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή τα 12,7 χιλιογραμμόμετρα στις 8.750 σ.α.λ., καλύπτοντας παράλληλα τον αυστηρό κανονισμό εκπομπών Euro 5.

Το πλάνο συντήρησης του V4 Granturismo προβλέπει αντικατάσταση του λαδιού, έλεγχο του φίλτρου αέρα (κάθε 30.000 χλμ.) και φίλτρου κινητήρα κάθε 15.000 χλμ. (ή 2 χρόνια). Ο έλεγχος και η ενδεχόμενη ρύθμιση του διάκενου των βαλβίδων και η αντικατάσταση των μπουζί προγραμματίζονται κάθε 60.000 χλμ., γεγονός που μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης.