Live Κίνηση
Περισσότερα
DEI-BLUE

ΔΕΗ blue: Το ταξίδι με ηλεκτρικό μετατρέπεται σε παιχνίδι!

Ελλάδα 16:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΔΕΗ blue: Το ταξίδι με ηλεκτρικό μετατρέπεται σε παιχνίδι!

DEI-BLUE

ΔΕΗ blue: Το ταξίδι με ηλεκτρικό μετατρέπεται σε παιχνίδι!

DEI-BLUE

Η ΔΕΗ blue αποτελεί τον βασικό πυλώνα στην ανάπτυξη και καθιέρωση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Η έξυπνη εφαρμογή ΔΕΗ blue προσφέρει λύσεις που δεν τις περιμένεις.

Advertisement
Advertisement

Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι τους ειδικούς. Να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πως έχεις επιλέξει τη σωστή εταιρεία για να φορτίσεις έξυπνα, εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο. Η ΔΕΗ blue σαν έτοιμη από καιρό ταύτισε το όνομά της με την ηλεκτροκίνηση.

Με τη διαρκή επέκταση του δικτύου φορτιστών της σε νέες περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, η ΔΕΗ blue απαριθμεί πλέον σήμερα πάνω από 1.700 σημεία φόρτισης σε όλη την επικράτεια. Κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να αγχωθείς με το θέμα της φόρτισης όπου και αν βρίσκεσαι.

Εκτός από το μεγάλο δίκτυο σημαντική είναι και η αίσθηση ασφάλειας. Πως στις διαδρομές με το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο θα έχεις πάντα κοντά σου έναν φορτιστή της ΔΕΗ blue που θα σε κάνει να ξεχάσεις την υπολοιπόμενη αυτονομία και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις το ταξίδι σου χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Advertisement
Advertisement

Το σίγουρο είναι πως η ΔΕΗ blue δεν σταματά να εκπλήσσει με τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει. Επιστρατεύει διαρκώς νέες ιδέες και σύγχρονες πρακτικές που κάνουν ευκολότερη και συνάμα πιο αποδοτική τη χρήση των φορτιστών της.

Έτσι έχει κανείς τη δυνατότητα να γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητό τους.

Advertisement

Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει στην έξυπνη εφαρμογή ΔΕΗ blue τα κατάλληλα δεδομένα για να έχει τον πιο άρτιο και σωστό προγραμματισμό, ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και άνετα στον τελικό του προορισμό.

Advertisement

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει κανείς το ταξίδι του και θα έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα θα έρθει και η ώρα της φόρτισης, οπότε και εδώ η ΔΕΗ blue παρέχει την απόλυτη λύση προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Για τα μέλη της λοιπόν η ΔΕΗ blue προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης (booking) σε όλους τους DC και HPDC φορτιστές του δικτύου της. Έτσι μπορούν να επιλέξουν τον ταχυφορτιστή ΔΕΗ blue που τους εξυπηρετεί και να δεσμεύσουν μια θύρα φόρτισης για χρόνο έως και 30 λεπτά πριν την άφιξή τους.

Με αυτό τον τρόπο προγραμματίζουν και οργανώνουν καλύτερα το ταξίδι τους, απαλλάσσονται από το άγχος για το αν υπάρχει διαθέσιμος ταχυφορτιστή, ειδικά στις ώρες αιχμής. Έτσι μπορούν να κινηθούν με άνεση και χωρίς άγχος κάνοντας κρατήσεις σε διαφορετικούς σταθμούς φόρτισης κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους.

Advertisement

Πολύ σημαντικό είναι το ότι η χρέωση για την υπηρεσία κράτησης είναι μόλις 0,51 ευρώ για το σύνολο της χρονικής διάρκειας δέσμευσης της θύρας των τριάντα (30) λεπτών και πραγματοποιείται αυτόματα τη χρονική στιγμή της κράτησης.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο προώθησης της ορθής πολιτικής χρήσης των ταχυφορτιστών (DC & HPDC) και για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων, προβλέπεται χρέωση overstay, δηλαδή για την υπέρβαση της παραμονής στα σημεία του δικτύου της ΔΕΗ blue.

Η ΔΕΗ blue δείχνει για άλλη μια φορά τον δρόμο. Πως δηλαδή μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης και του δικτύου της προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο και χωρίς κανέναν περιορισμό το EV του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΗ blue: Πάσχα με πάνω από 1.500 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα
Η ΔΕΗ στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο PHOENI2X
Με την υποστήριξη της ΔΕΗ μαθητές γνώρισαν τη βιώσιμη γεωργία