Live Κίνηση
Περισσότερα
Defender 2023

Καινοτόμες after sales παροχές και επέκταση εγγύησης για το Defender

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καινοτόμες after sales παροχές και επέκταση εγγύησης για το Defender

Defender 2023

Καινοτόμες after sales παροχές και επέκταση εγγύησης για το Defender

Defender 2023

Η αγορά ενός αυτοκινήτου με το status του Defender είναι από μόνη της μία εμπειρία ζωής. Και η after sales υποστήριξη που προσφέρεται αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την κυρίαρχη θέση του στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Για ένα αυτοκίνητο με το κύρος και την τεχνολογική υπεροχή του Defender, η υποστήριξη και μετά την αγορά δεν θα μπορούσε παρά να είναι αντίστοιχη με τις κορυφαίες εμπειρίες ζωής και τις μοναδικές οδηγικές απολαύσεις που προσφέρει το πιο εμβληματικό τετρακίνητο της αγοράς.

Οι υπηρεσίες after sales είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας για την σωστή λειτουργία και την απροβλημάτιστη απόλαυση ενός αυτοκινήτου σε βάθος χρόνου. Και η ελληνική αντιπροσωπεία “θωρακίζει” το Defender με ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών και εγγυήσεων, αντίστοιχες με τον premium χαρακτήρα του και την εξέχουσα θέση του στην αγορά.

Το Defender συνοδεύεται από ένα ευρύ πρόγραμμα υποστήριξης μετά την πώληση. Το πακέτο αυτών των υπηρεσιών ονομάζεται “Save and Care Premium” και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει την βέλτιστη συντήρηση στο Defender. Και μάλιστα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα επιλογής είτε ως προς την χρονική διάρκεια (από 24 έως 60 μήνες) είτε ως προς τα χιλιόμετρα που θα καλυφθούν και μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα. Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό και μπορεί να επιλεγεί κατά την αγορά του Defender μέσω των Επίσημων Συνεργατών της Land Rover στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα “Save and Care Premium”, έχει το πλεονέκτημα ότι ο ιδιοκτήτης ενός Defender προπληρώνει τα προγραμματισμένα service για τον χρόνο που έχει επιλέξει. Το κόστος αυτό έχει υπολογιστή με βάση τις τρέχουσες τιμές την στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε μελλοντική προσαύξηση των τιμών των ανταλλακτικών και των εργασιών στο συνεργείο, δεν θα τον επηρεάσει.

Advertisement

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα “Save and Care Premium” εξασφαλίζει ότι χρησιμοποιούνται πάντα τα γνήσια ανταλλακτικά της εταιρίας και τα επιλεγμένα λιπαντικά.

Κάτι που εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του Defender και την διατήρηση της άψογης κατάστασής του σε βάθος χρόνου.

Advertisement

Το πρόγραμμα παρέχει μεγάλη ευελιξία στον ιδιοκτήτη ενός νέου Defender καθώς μπορεί να συμπεριληφθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Με αυτόν τον τρόπο επιμερίζεται στο μηνιαίο μίσθωμα σε περιπτώσεις leasing.

Εκτός αυτού υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης είτε σε δόσεις, είτε εφάπαξ με πιστωτική κάρτα. Παράλληλα το πρόγραμμα “Save and Care Premium” μπορεί να μεταβιβαστεί όταν πωληθεί το Defender στο νέο ιδιοκτήτη του.

Advertisement

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος του “Save and Care Premium” είναι ότι στην περίπτωση του Defender μπορεί να το αγοράσει και κάποιος που είναι ήδη ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, επιλέγοντας την χρονική του διάρκεια.

Το πρόγραμμα αυτό έχει πολλές καλύψεις. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως:

  • Το κόστος για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που προβλέπονται από το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή. Περιλαμβάνει όλα τα προγραμματισμένα service για το διάστημα και τα χιλιόμετρα που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης.
  • Το κόστος των λιπαντικών JLR Castrol EDGE® Professional τα οποία προβλέπονται στα προγραμματισμένα service.

  • Τα αναλώσιμα που αφορούν το σύστημα πέδησης του Defender (τακάκια, δισκόπλακες). Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για όσες φορές απαιτηθεί αλλαγή των αναλώσιμων μέσα στην διάρκεια του προγράμματος που θα έχει επιλέξει ο ιδιοκτήτης.
  • Τους υαλοκαθαριστήρες για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην διάρκεια του προγράμματος.
  • Το κόστος για την συμπλήρωση του AdBlue των diesel κινητήρων που προβλέπεται στα προγραμματισμένα service.
  • Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και Οδική Βοήθεια.

Εκτός από το πρόγραμμα “Save and Care Premium” το Defender έχει και παροχή Extended Warranty. Πρόκειται για την δυνατότητα που παρέχεται στους νέους αγοραστές ενός Defender αλλά και στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες που δεν έχει λήξη η εγγύησή τους, να επιλέξουν επέκταση της εγγύησης του αυτοκινήτου τους από τα τρία στα πέντε χρόνια.

Με όλα τα παραπάνω, το Defender αποκτά ένα σύνθετο και πολυδιάστατο πακέτο premium υπηρεσιών after sales. Ένα σύνολο καλύψεων και φροντίδας που όχι μόνο θωρακίζουν το αυτοκίνητο αλλά προσθέτουν και μία ανεκτίμητη υπεραξία στην συνολική εμπειρία της απόλαυσης που προσφέρει η οδήγηση ενός Defender.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Land Rover Defender Bowler
Mε Land Rover Defender P400e PHEV στην Ευρυτανία (+video)
Το πιο… εξτρεμιστικό χρώμα για τα 75 χρόνια του Defender