Live Κίνηση
Περισσότερα
Dacia-Renault

To Duster λατρεύει τις off-road διαδρομές

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Duster λατρεύει τις off-road διαδρομές

Dacia-Renault

To Duster λατρεύει τις off-road διαδρομές

Dacia-Renault

Το νέο Dacia Duster είναι πιο πλήρες και πιο ικανό από ποτέ, καθώς κινείται με την ίδια άνεση σε όλα τα οδοστρώματα.

Advertisement
Advertisement

Ανάβαση, διάσχιση, κατάβαση… θα σας μεταφέρει οπουδήποτε. Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, στιβαρό σασί και μετάδοση κίνησης στους τέσσερις τροχούς (4×4). Με το Duster σίγουρα θα απολαύσετε τις εξαιρετικές ικανότητές κίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ασφαλές και ελκυστικό, το SUV σας ανοίγει το δρόμο για ανακαλύψεις και ξέρει να εντυπωσιάζει. Η επιβλητική μπροστινή μάσκα του, τα εμβληματικά φωτιστικά σώματά του και η ελκυστική σχεδίασή του σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Από τις μπάρες οροφής μέχρι τις ζάντες 16 ιντσών, κάθε στοιχείο του καταδεικνύει ότι είναι σχεδιασμένο για περιπέτεια. Τα πλαϊνά προστατευτικά, όπως και οι εμπρός και πίσω ποδιές κινητήρα, αποτελούν σαφή ένδειξη ότι κανένας δρόμος ή μονοπάτι δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Advertisement
Advertisement

Το νέο Duster έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν εξαιρετικά ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές, ένα στοιχείο που συνετέλεσε σημαντικά στην επιτυχία της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Οι διαστάσεις του είναι:
Μήκος: 4,34 m.
Πλάτος: 1,80 m.
Απόσταση από το έδαφος 210 mm.
Γωνία προσέγγισης: 30°  – Γωνία διαφυγής 34° (33° έκδοση 4WD)
Γωνία ράμπας: 21°

Advertisement

Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με συστήματα που βοηθούν όταν τα πράγματα… δυσκολεύουν:

Advertisement

– Το Hill Descent Control επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει με άνεση και ασφάλεια την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε κατηφορικές διαδρομές με μεγάλη κλίση. Το σύστημα επενεργεί στα φρένα του οχήματος παρέχοντας εξαιρετική σταθερότητα.

– Ο συνδυασμός των συστημάτων Hill Start Assist και Hill Descent Control κάνουν την οδήγηση σε δρόμους με μεγάλη κλίση πολύ πιο εύκολη και ασφαλή.

– Για τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης, η απεικόνιση 4X4 στο σύστημα MediaNav Evolution περιλαμβάνει πυξίδα και κλινόμετρα (διαμήκης και εγκάρσιος άξονας) που ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τον οδηγό για τις κλίσεις του οχήματος.

Advertisement