Live Κίνηση
Περισσότερα
Dacia-Renault

Νέο Renault Kadjar: Για αποδράσεις με… στιλ!

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Kadjar: Για αποδράσεις με… στιλ!

Dacia-Renault

Νέο Renault Kadjar: Για αποδράσεις με… στιλ!

Dacia-Renault

Εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμένο, το νέο Renault Kadjar έχει ξεχωριστή προσωπικότητα στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα και άνεση στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Τα μπροστινά και πίσω φωτιστικά σώματα με LED, η κεραία του σε σχέδιο πτερυγίου καρχαρία, η καλοσμιλευμένη μάσκα, οι συμπαγείς, νέοι προφυλακτήρες και οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών τραβούν αμέσως τα βλέμματα.

Στο εσωτερικό του μοντέλου της γαλλικής μάρκας, η προσοχή στις λεπτομέρειες και το ποιοτικό φινίρισμα προσδίδουν ξεχωριστή κομψότητα. Το εργονομικό, ανανεωμένο Kadjar διαθέτει μια νέα κεντρική κονσόλα με δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός νέου συστήματος infotainment με ευκρινή οθόνη αφής 7 ιντσών.

Υπερυψωμένα καθίσματα με δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της έδρας, θύρες USB, κλιματισμός μπροστά και πίσω, πίσω κάθισμα με αναδιπλούμενη πλάτη και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, είναι μόνο από τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού του κσόμου.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα SUV εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, με ηχοσύστημα Bose, σύστημα Easy Park Assist και R-LINK 2. Χωρίς να ξεχνάμε τις υπηρεσίες Renault EASY CONNECT, που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο και το smartphone σας να συνεργάζονται για να σας διευκολύνουν τη ζωή.

Το νέο Kadjar είναι επίσης εξοπλισμένο με καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, όπως το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης που σας προειδοποιεί όταν ανιχνεύσει κίνδυνο πρόσκρουσης.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στην παθητική ασφάλεια, το ανανεωμένο γαλλικό μοντέλο προσφέρει μέγιστη προστασία για όλους τους επιβάτες και τους πεζούς. Συνδυάζοντας τις πληροφορίες από τα ραντάρ και τις κάμερες, βοηθά κάθε στιγμή, είτε κινείστε με ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο είτε επιχειρείτε ελιγμούς ακριβείας σε μια στενή θέση στάθμευσης.

Advertisement

Το νέο Kadjar ισορροπεί τέλεια μεταξύ επιδόσεων, αποδοτικότητας και καθημερινής χρηστικότητα στην οδήγηση.  Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα 3 προγράμματα του συστήματος τετρακίνησης (4×4, 4×2 Extended Grip & 4×2), το γαλλικό SUV σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Ενώ τέλος, με λειτουργία οικονομικής οδήγησης (ECO), το νέο Kadjar σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση καυσίμου.