Live Κίνηση
Περισσότερα
Dacia-Renault

Με το Renault Captur είστε πάντα δικτυωμένοι

Ελλάδα 13:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με το Renault Captur είστε πάντα δικτυωμένοι

Dacia-Renault

Με το Renault Captur είστε πάντα δικτυωμένοι

Dacia-Renault

Χάρη στο νέο οικοσύστημα, Renault EASY CONNECT, το ολοκαίνουριο Captur μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χρήστη, εμπλουτιζόμενο σταδιακά με νέες υπηρεσίες για όλα τα διαθέσιμα συστήματα πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Renault EASY LINK
Η πλατφόρμα πολυμέσων Renault EASY LINK είναι συμβατή με λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay. Ο χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει τις οθόνες με τη βοήθεια widgets που του παρέχουν άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες του λειτουργίες. Το σύστημα στηρίζει τη λειτουργία του στη μόνιμη συνδεσιμότητα 4G για άμεση ενσωμάτωση υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Παράλληλα, η πλατφόρμα είναι πάντα ενημερωμένη, χάρη στις αυτόματες ενημερώσεις. Η πλοήγηση ενσωματώνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, που παρέχονται από την TomTom, όπως η ενημέρωση για τις τιμές των καυσίμων στα σημεία ανεφοδιασμού, η κίνηση στους οδικούς άξονες, η προειδοποίηση για επικίνδυνους δρόμους κ.α.

Advertisement
Advertisement

Τεχνολογία MULTI-SENSE
Η τεχνολογία Renault MULTI-SENSE έχει ως στόχο την εξατομίκευση της εμπειρίας οδήγησης. Το σύστημα επιτρέπει τη διαμόρφωση της χαρτογράφησης του κινητήρα, τη ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης, του εσωτερικού φωτισμού (σε 8 αποχρώσεις) και του ψηφιακού πίνακα οργάνων, επιτρέποντας στον οδηγό να προσαρμόσει το όχημα σύμφωνα με τη διάθεσή του.

Το σύστημα διαθέτει 3 προγράμματα:
– Eco, για μείωση της κατανάλωσης και περιορισμό των εκπομπών CO2
– Sport, για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση, ευελιξία και αμεσότητα στις αντιδράσεις
– My Sense για εξατομίκευση της εμπειρίας

Advertisement

Εφαρμογή MY Renault
Η εφαρμογή MY Renault επιτρέπει την καλύτερη προετοιμασία του ταξιδιού, τη συνέχιση της πλοήγησης με τα πόδια, αφού βγείτε από το αυτοκίνητο, αλλά και την υπενθύμιση της διαδρομής πίσω σε αυτό, αν δεν θυμάστε που το έχετε παρκάρει. Επίσης, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοκινήτου (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, κόρνα, προβολείς), ενώ, τέλος, εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη διαχείριση συντήρησης, παρακολουθώντας το ιστορικό τακτικής συντήρησης.

Advertisement