Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Συλλεκτικές εκδόσεις Origins για τα 100 χρόνια της Citroen (video)

Ελλάδα 1:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλεκτικές εκδόσεις Origins για τα 100 χρόνια της Citroen (video)

Citroen

Συλλεκτικές εκδόσεις Origins για τα 100 χρόνια της Citroen (video)

Citroen

Στο εναρκτήριο έτος του εορτασμού των 100 χρόνων της, η Citroën παρουσιάζει μία αποκλειστική σειρά συλλεκτικών εκδόσεων για 6 μοντέλα της γκάμας της!

Advertisement
Advertisement

Αυτές τιτλοφορούνται Origins και αφορούν στα C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, στο νέο C4 Cactus Hatchback, το C-Elysée και C4/Grand C4 SpaceTourer. Οι ειδικές αυτές εκδόσεις λανσαρίστηκαν πριν «φύγει» το 2019, αποτίνοντας φόρο τιμής στα 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας της μάρκας.

Νέες επιλογές εξατομίκευσης
Κάθε μοντέλο διατίθεται με διαφορετικό στυλ εμφάνισης και αυθεντικά χρώματα στο αμάξωμα: Λευκό, Γκρι και Μαύρο. Άμεσα αναγνωρίσιμα, τα 6 μοντέλα Origins ξεχωρίζουν χάρη στην ειδική επιλογή εξωτερικής εξατομίκευσης «Origins», και τις μπρονζέ σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Επετειακή σχεδίαση
Το κομψό πακέτο περιλαμβάνει: Γκρίζες υφασμάτινες ταπετσαρίες με χρυσή απόχρωση στις εμφανείς ραφές, επιγραφή «Origins» (στα C3, C3 Aircross Compact SUV και Νέο C4 Cactus Hatchback), διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό με χρυσό περίγραμμα και επένδυση Mistral TEP (στο C3) καθώς και ειδικά προστατευτικά πατάκια στο πάτωμα εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Φόρος τιμής στην ιστορία της Citroen
Οι συλλεκτικές εκδόσεις «Origins» αποτίνουν φόρο τιμής στην τόλμη και την καινοτομία των εκατό χρόνων της μάρκας, υπενθυμίζοντας τους μεγάλους σταθμούς των επιτυχιών στην ιστορία της, από το 1919 μέχρι σήμερα. Η γαλλική μάρκα επιχειρεί ένα παραλληλισμό μέσω φωτογραφιών, του κάθε νέου συλλεκτικού μοντέλου και ενός εμβληματικού αυτοκινήτου Citroën, τονίζοντας το κοινό τους στοιχείο.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…