Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Επετειακό Citroën C4 Cactus Origins

Ελλάδα 0:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακό Citroën C4 Cactus Origins

Citroen

Επετειακό Citroën C4 Cactus Origins

Citroen

Φέτος η Citroen γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, 100 χρόνια καινοτομίας, ευελιξίας, εξατομίκευσης και περιπέτειας αλλά φυσικά και άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε αυτός ήταν ο προσανατολισμός σε πολλά μοντέλα της γκάμας της στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι και σήμερα, με το C4 Cactus Hatchback που είναι ένα από τα έξι νυν μοντέλα της Citroen που προσφέρεται στην ειδική επετειακή έκδοση Origins.

Όμως ποια είναι η σύνδεση του εν λόγω μοντέλου με το ένδοξο γαλλικό παρελθόν; Ίσως να το έχετε ήδη μαντέψει αλλά θα μπορούσε να αποτελεί μία σύγχρονη ερμηνεία της GS! Κι ακολουθεί το γιατί.

Advertisement
Advertisement

Το C4 Cactus Hatchback ενσαρκώνει όλη τη φιλοσοφία του προγράμματος Citroën Advanced Comfort. Ήταν το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που εφοδιάστηκε με το σύστημα ανάρτησης με Υδραυλικά Στοπ Προοδευτικής απόσβεσης (Progressive Hydraulic Cushions®) και καθίσματα τεχνολογίας Advanced Comfort, που επιτυγχάνουν να δώσουν άλλη διάσταση στην αίσθηση κίνησης πάνω σε «μαγικό χαλί».

Ίσως ότι αντιπροσωπευτικότερο της θρυλικής GS για τη γκάμα της Citroens. Η GS ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έκανε ευρέως διαδεδομένες τις υδροπνευματικές αναρτήσεις. Μοντέρνα σε εμφάνιση και ιδιαίτερα ευφυής χάρη στην τολμηρή τεχνολογία της, η GS κατέκτησε τον τίτλο του ‘Car of the Year’ για το 1971.