Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

Νέο Citroen C5 Aircross: Το καλό έγινε καλύτερο…

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Citroen C5 Aircross: Το καλό έγινε καλύτερο…

Citroen C5 Aircross 2022

Νέο Citroen C5 Aircross: Το καλό έγινε καλύτερο…

Citroen C5 Aircross 2022

Ακόμη πιο μοντέρνο στιλ, περισσότερο λειτουργικό και φυσικά πολύ ενισχυμένο σε ότι αφορά στην άνεση των επιβατών, το νέο Citroen C5 Aircross εντυπωσιάζει εκ νέου.

Advertisement
Advertisement

Το στιλάτο Citroen C5 Aircross αποκτά ένα νέο αριστοκρατικό εμπρός μέρος με καινούργιους ενιαίους προβολείς και δύο φωτιζόμενες λωρίδες που τους συνδέουν οπτικά και διακόπτονται από το λογότυπο της μάρκας στη μάσκα. Το αποτέλεσμα είναι χάρμα…

Διαφοροποιήσεις που ξεχωρίζουν υπάρχουν και στα LED πίσω φώτα, όχι στο σχήμα αλλά στη σχεδίαση των γραφικών τους, ενώ, από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιες δευτερεύουσες αισθητικές αλλαγές, όπως τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών μαζί με νέας σχεδίασης ζάντες των 18 ιντσών. Όλες οι επεμβάσεις κάνουν το C5 Aircross να δείχνει ακόμη πιο premium και πολυτελές.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, στο ποιοτικό και πολύ προσεγμένο εσωτερικό του νέου C5 Aircross η πιο σημαντική αλλαγή είναι η εντυπωσιακή και συνάμα ελεύθερη οθόνη του συστήματος infotainment, που δεν πλαισιώνεται πλέον από τους αεραγωγούς που έχουν μετακινηθεί πιο χαμηλά.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη προσοχή έχει επανασχεδιαστεί και η μεγάλη και εργονομική κεντρική κονσόλα, απογειώνοντας την εργονομία, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου είναι πλέον by wire και μικρός, ενώ καινούργιος είναι και ο επιλογέας των προγραμμάτων οδήγησης.

Αναβαθμισμένα είναι και τα πολύ αναπαυτικά καθίσματα σήμα κατατεθέν της άνεσης που παρέχει στα μοντέλα της η Citroen, ενώ παράλληλα σημειώστε πως έχουν προστεθεί επίσης τόσο μια επιπλέον θύρα USB όσο και ένας επιπλέον χώρος αποθήκευσης που αυξάνει κατακόρυφα την πρακτικότητα στο ταξίδι.

Advertisement

Για όσους ενδιαφερόμενους αγοραστές αναζητούν το έντονο premium ύφος, χωρίς όμως να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η Citroen με το νέο C5 Aircross έχει την λύση η οποία διαθέτει πίσω της μια εξαιρετική εμπορική πορεία τα τελευταία χρόνια. Η επιβράβευση του κοινού σημαίνει πάντα πολλά…

Advertisement

Το νέο C5 Aircross διαθέτει πλέον ακόμα πιο ιδιαίτερη εξωτερική σχεδίαση, γεγονός που συνεχίζει να το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο ως ναυαρχίδα της Citroen, ενισχύοντας ουσιαστικά περαιτέρω τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του, όπως είναι για παράδειγμα, η κορυφαία άνεση των επιβατών στην ομολογουμένως ευρύχωρη καμπίνα.

Σίγουρα χωρίς ίχνος αμφιβολίας, το ελκυστικό C-SUV της Citroen προσφέρει μεταξύ άλλων πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης στους πέντε τυχερούς επιβάτες του, όπως επίσης και πρακτικότητα αντάξια μάλιστα ενός μεγάλου και προικισμένου MPV, χάρη στις πολλές διαφορετικές επιλογές που αφορούν την διάταξη στο εσωτερικό του. Άψογα λοιπόν…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις για το plug-in υβριδικό Citroen C5 Aircross
Νέο Citroen C5 Aircross: Πιο μοντέρνο, πιο άνετο (video)
Οδηγούμε το νέο Citroen C5 Aircross στη Γαλλία