Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid: Σέβεται το περιβάλλον και την τσέπη σου

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid: Σέβεται το περιβάλλον και την τσέπη σου

Citroen C5 Aircross 2022

Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid: Σέβεται το περιβάλλον και την τσέπη σου

Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο και καθόλα ολοκληρωμένο Citroen C5 Plug-in Hybrid απογειώνει την ήρεμη μετακίνηση, προσφέρει χλιδάτες διαδρομές, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση αλλά και τις εκπομπές.

Advertisement
Advertisement

Η προσφορά ενός plug-in υβριδικού κινητήρα ενισχύει περαιτέρω την γκάμα του νέου C5 Aircross, αλλά και την πολύ έξυπνη στροφή της γαλλικής φίρμας προς τον εξηλεκτρισμό και ότι θετικό συνεπάγεται αυτός.

Σημειώστε πως για καθημερινές διαδρομές έως 55 χιλιόμετρα μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές με τον βενζινοκινητήρα, οι Plug-in Hybrid εκδόσεις του νέου C5 Aircross “απογειώνουν” την πρακτικότητα, την ευκολία, αλλά και την άνεση.

Ο plug-in-υβριδικός κινητήρας της Citroen, επιτρέπει την αθόρυβη οδήγηση με πλήρη απουσία κραδασμών στην ηλεκτρική λειτουργία έως και τα 135 km/h και προσφέρει άμεσα διαθέσιμη ροπή, της τάξης των 320 Nm.

Advertisement
Advertisement

Με μηδενικές εκπομπές CO2 δίνει την ελευθερία πρόσβασης σε αστικές περιοχές όπου απαγορεύονται τα οχήματα με κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου. Ο οδηγός του Νέου C5 Aircross Plug-In Hybrid επωφελείται επίσης από μια σειρά υπηρεσιών για τη διευκόλυνση της φόρτισης: με διαχείριση είτε απευθείας στο όχημα, είτε από το smartphone του, καθώς και με τη δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας φόρτισης μέσω της εφαρμογής MyCitroen.

Η διαδικασία της φόρτισης στο νέο πολυτάλαντο C5 Aircross αποδεικνύεται ταχύτατη, με την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο ώρες με τη χρήση Wall-box.

Advertisement

Παράλληλα με την σύγχρονη υβριδική τεχνολογία και τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, το C5 Aircross σκέφτεται και τους επιβάτες του, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Advertisement

Το νέο C5 Aircross προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών τελευταίας γενιάς για τη βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειας των επιβατών καθημερινά. Οι οδηγοί του νέου C5 Aircross επωφελούνται από 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το Highway Driver Assist, ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, που συνδυάζει το Adaptive Cruise Control με τη λειτουργία Stop & Go και το σύστημα Active Lane Departure Warning, ενώ παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ασφάλειας χάρη στη μόνιμη υποστήριξη του οδηγού.

Advertisement

Η Citroen τελικά όπως αποδεικνύεται δεν άφησε κανένα τομέα που να μην ρίξει όλο το βάρος. Στο νέο C5 Aircross λοιπόν, οι έννοιες άνεση, ασφάλεια, πρακτικότητα αλλά και πολυτέλεια αποκτούν πλέον νέο νόημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Citroen Ωμεγα Ελλάς στην Έκθεση MDF EXPO!
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 1.2 vs Hyundai i20 1.0T vs Skoda Fabia 1.0 TSI
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8