Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(11) "hybrid-2020"

Mercedes-Benz EQ Power

Σε μία εποχή που η αυτοκίνηση αλλάζει, με τα ηλεκτρικά οχήματα να κερδίζουν συνεχώς έδαφος έναντι εκείνων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, η Mercedes-Benz προσφέρει πολλές επιλογές που προσφέρουν τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/7

Range Rover Sport PHEV

Χαρακτηρίζουν το Plug-in Hybrid Sport ως το πιο δυναμικό Range Rover, αφού συνδυάζει την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος ενός Υβριδικού Οχήματος με την Sport οδήγηση σε όλα τα terrain.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/7

Fiat 500 & 500 Cabrio Hybrid

Διατηρώντας την κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη στα αυτοκίνητα πόλης, τα Fiat 500 & 500 Cabrio είναι τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας που εφοδιάζονται με ένα νέο, προηγμένο υβριδικό σύνολο (Mild Hybrid).

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/7

Mitsubishi Outlander PHEV

Το πρώτο υβριδικό plug-in, το οποίο βασίζεται σε ηλεκτρικό όχημα, είναι αποτέλεσμα ερευνών και δοκιμών της Mitsubishi και αποτελεί την βάση για την παραγωγή και εξέλιξη της επόμενης γενιάς τετρακίνητων, plug-in hybrid SUV. Έχοντας περάσει ήδη το ορόσημο των 250.000 πωλήσεων, το Outlander PHEV, με εκπομπές CO2 μόλις 46g/km, είναι το μοναδικό τετρακίνητο SUV μεγάλης κατηγορίας της ελληνικής αγοράς που πληροί τις προϋποθέσεις μηδενικού φόρου για τους εταιρικούς χρήστες

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/7

Toyota C-HR Hybrid

Το Toyota C-HR προσφέρει στυλ και ουσία. Συνδυάζει ελκυστική και δυναμική εμφάνιση, με ποιότητα την ποιότητα του πολυτελούς εσωτερικού και πρωταγωνιστεί με το νέο υβριδικό κινητήρα τέταρτης γενιάς, Hybrid Dynamic Force. Είναι το SUV για κίνηση εντός και εκτός πόλης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/7

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Το νέο Kuga αποτελεί το πλέον εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford και συγχρόνως το πρώτο που προσφέρεται με ήπια υβριδική, υβριδική και plug-in υβριδική τεχνολογία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/7