ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Range Rover Sport PHEV

Range Rover Sport PHEV

Χαρακτηρίζουν το Plug-in Hybrid Sport ως το πιο δυναμικό Range Rover, αφού συνδυάζει την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος ενός Υβριδικού Οχήματος με την Sport οδήγηση σε όλα τα terrain.

Sport και Πολυτελές σε όλες τις συνθήκες

Οδική συμπεριφορά, ρυθμίσεις και επιδόσεις δημιουργημένες με γνώμονα τον οδηγό. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η δυναμική του πολυτελούς SUV προσαρμόζεται σε κάθε έδαφος χάρη στο σύστημα Adaptive Dynamics.

Range Rover Sport:Υβριδικές Plug-In Επιδόσεις Οικονομία και Τεχνολογία

Σύστημα Touch Pro Duo

Με τις οθόνες αφής διπλής προβολής 10 ιντσών του Touch Duo Pro μπορείτε να προβάλετε ταυτόχρονα πληροφορίες σε μία οθόνη: Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σύστημα  πλοήγησης στη μία και να διαμορφώσετε το σύστημα πολυμέσων στην άλλη

Σχήμα που προκαλεί

Το Range Rover Sport έχει σχεδιαστεί για να τραβάει την προσοχή. Η sport εμφάνισή του ενισχύεται από ανανεωμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης και ολοκληρώνεται από τα φώτα LED που αγκαλιάζουν το αμάξωμα.

Σύστημα Εξωτερικής Φόρτισης (PHEV)

Το υβριδικό ηλεκτρικό όχημα εξωτερικής φόρτισης (PHEV) δίνει στο Range Rover Sport αυτονομία 51 χλμ με ηλεκτροκίνηση και 64 kgmCO2 ρύπων, 0-100 χλμ σε  6,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 220 χλμ.

All Terrain Progress Control

Ορίστε και διατηρήστε μια σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές συνθήκες όπως λάσπη, υγρό γρασίδι, πάγος, χιόνι και βρώμικους δρόμους. Οι λειτουργίες All Terrain Progress Control (ATPC) μεταξύ 1,8 χλμ και 30 χλμ σας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσετε πλήρη συγκέντρωση στο τιμόνι και να βρείτε μια διαδρομή για να διασχίσετε δύσκολα εδάφη.

Άνεση οικονομία και επιδόσεις σε όλες τις οδικές συνθήκες, εντός και εκτός δρόμου

Κινητήρας 2000 κ.εκ. με υβριδικό σύστημα

Η Plug-In έκδοση του Range Rover Sport, είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα 2000 κ.εκ. με απόδοση 404 ίππων, 51 χλμ με κίνηση αμιγώς ηλεκτρική και 64 kgmCO2 ρύπων, σε τέσσερις εκδόσεις (SE, HSE, Dynamic HSE και Autobiography Dynamic).

Διαθέσιμες εκδόσεις

Range Rover Sport 2. 0L T/ C 404 ίπποι PHEV AWD Auto 5θυρο SE 120.800 ευρώ
Range Rover Sport 2. 0L T/ C 404 ίπποι PHEV AWD Auto 5θυρο HSE 126.200 ευρώ
Range Rover Sport 2.0L T/ C 404 ίπποι PHEV AWD Auto 5θυρο Dynamic HSE 129.700 ευρώ
Range Rover Sport 2. 0L T/ C 404 ίπποι PHEV AWD Auto 5θυρο Autobiography Dynamic 144.500 ευρώ

Range Rover Sport PHEV

Ισχύς (PS)

404

Τελική Ταχύτητα (km/h)

220

Επιτάχυνση (sec)

6,7

Εκπομπές CO2 (gr/km)

64

Ροπή (Νm)

640

Χώρος αποσκευών (lt)

780

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video