Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

ΤΡΙΜ: Αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και το ποδήλατο

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΤΡΙΜ: Αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και το ποδήλατο

Car Gadget

ΤΡΙΜ: Αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και το ποδήλατο

Car Gadget

Η ΤΡΙΜ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων THULE, από το 1974 εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά είδη και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, το ποδήλατο και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Advertisement
Advertisement

Εκπροσωπώντας, λοιπόν, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη και τον κόσμο, η ΤΡΙΜ εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά μπάρες- μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου, σχάρες ποδηλάτων, σχάρες για θαλάσσια σπορ, παιδικά καθίσματα ποδηλάτου, σακίδια-τσάντες-βαλίτσες.

Τόσο στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας, στη Λεωφόρο Αθηνών 286 – Χαϊδάρι, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα trim.gr, μπορείτε να αποκτήσετε:

Μπαγκαζιέρες . Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα των διακοπών με το αυτοκίνητο είναι η έλλειψη επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Τι κάνουμε τη στιγμή που διαπιστώνουμε ότι ο χώρος αποσκευών του οχήματός μας δεν είναι επαρκής; Οι αεροδυναμικές και ανθεκτικές μπαγκαζιέρες THULE δίνουν τη λύση καθώς με τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν, σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε οτιδήποτε χρειάζεστε στην οροφή του αυτοκινήτου, εύκολα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, χωρίς να θυσιάζετε την αεροδυναμική συμπεριφορά και τη σταθερότητα του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Σχάρες ποδηλάτων. Όλο και περισσότεροι από μας επιλέγουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο σαν μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη, αλλά και σαν μέσο διασκέδασης ή άσκησης. Για να το μεταφέρουν όμως χρειάζεται να τοποθετήσουν κάποιες σχάρες στο αυτοκίνητό τους, ειδικές για τη μεταφορά ποδηλάτων. Με μια σχάρα ποδηλάτων THULE μπορείτε πλέον να μεταφέρετε ένα ή περισσότερα ποδήλατα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Advertisement

Μπάρες οροφής αυτοκινήτου. Η προσπάθεια να χωρέσουμε όλα τα πράγματά μας στο αυτοκίνητο αποδεικνύεται συχνά ιδιαίτερα δύσκολη, γεγονός που μεγιστοποιεί την αξία των μπαρών οροφής. Οι μπάρες οροφής της THULE επιτρέπουν διαφορετικές επιλογές μεταφοράς φορτίου, δίνοντας τη δυνατότητα για την κατάλληλη επιλογή βάσει αυτοκινήτου και προσωπικών αναγκών, για να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και προπαντός με ασφάλεια τις αποσκευές σας.

Advertisement

Σχάρες θαλάσσιων σπορ. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όσοι αρέσκονται σε θαλάσσια σπορ θα βρουν πολύ χρήσιμες τις σχάρες θαλάσσιων σπορ της THULE. Με αυτό το αξεσουάρ έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε με ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε στις θαλάσσιες αθλητικές δραστηριότητές σας. Οι σχάρες θαλάσσιων σπορ της THULE ξεχωρίζουν για την εύκολη τοποθέτησή τους, καθώς και για την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σας.

Παιδικά καθίσματα. Αν είστε λάτρεις της ποδηλασίας, ενσωματώστε στο ποδήλατό σας τα παιδικά καθίσματα της THULE, για να απολαμβάνετε οικογενειακώς, μικροί και μεγάλοι, τη βόλτα με το ποδήλατο. Είναι κατάλληλα για ταξίδια, εξορμήσεις στη φύση και για τη μετακίνησή σας στο αστικό περιβάλλον. Τα αξεσουάρ ποδηλάτου, όπως βαλίτσες, θήκες και καλάθια θα σας φανούν επίσης πολύ χρήσιμα.

Advertisement

Τσάντες-σακίδια. Ο κατάλληλος και πιο χρήσιμος σύντροφος για τα ταξίδια σας είναι οι τσάντες και τα σακίδια της THULE, με τα οποία μπορείτε να έχετε μαζί σας το laptop, τον υπολογιστή, τα καθημερινά χρήσιμα είδη, αλλά και τον πολύτιμο φωτογραφικό εξοπλισμό σας με ασφάλεια και στυλ.

Επιλέξτε την ΤΡΙΜ για THULE προϊόντα αυτοκινήτου και ποδηλάτου στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, στις καλύτερες τιμές, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση.