Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ψηφιακή η έκθεση τεχνολογίας CES το 2021

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακή η έκθεση τεχνολογίας CES το 2021

Car Gadget

Ψηφιακή η έκθεση τεχνολογίας CES το 2021

Car Gadget

Η πανδημία του Covid-19 φέρνει μια ακόμα αλλαγή για την αυτοκινητοβιομηχανία και τον χώρο της τεχνολογίας καθώς η έκθεση CES του 2021 θα διεξαχθεί πλήρως ψηφιακά.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση CES έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και όπως πολλές ακόμα διοργανώσεις λόγω του κορονοϊού θα αποκτήσει ψηφιακή υπόσταση για το 2021.

Η λάμψη από τα φώτα του Λας Βέγκας δεν θα ενισχυθεί το 2021 από αυτή των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων από όλο τον πλανήτη. Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες εκθέσεις οι οποίες αναβλήθηκαν ή και ακυρώθηκαν οριστικά η CES δεν θα διεξαχθεί στην μαγική πόλη της τύχης όμως θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά το επίκεντρο των διεθνών τεχνολογικών καινοτομιών, μόνο που αυτό θα γίνει σε ψηφιακή μορφή. Πολλές από τις λεπτομέρειες δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα όμως οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία στην οποία ο καθένας θα αισθάνεται σαν να παρακολουθεί από την πρώτη θέση τα σημαντικότερα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Επιπλέον η ψηφιακή διεξαγωγή της έκθεσης θα δώσει την ευκαιρία σε πολύ μεγαλύτερο κοινό να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες.

CES 2020

Advertisement
Advertisement

Ο Gary Shapiro, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε πως οι κάτω από τις παρούσες συνθήκες θα ήταν αδύνατο να υπάρξει η διοργάνωση στην κλασικής της μορφή χωρίς να υπάρξουν κίνδυνοι για την υγεία συμμετεχόντων και επισκεπτών. Όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια του παγκόσμιουlockdown η σύγχρονη τεχνολογία μας προσφέρει όμως τα εργαλεία ώστε να επικοινωνούμε, να δουλεύουμε και να μαθαίνουμε από απόσταση και αυτό ακριβώς θα γίνει και με την ψηφιακή CES του 2021. Η ψηφιακή έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου του 2021 ενώ αν οι συνθήκες το επιτρέψουν στόχος είναι το 2022 η CES να επιστρέψει στην φυσική της μορφή.

CES 2020

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Οι καινοτομίες της νέα Mercedes S-Class

Χειροκίνητο κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη από τη Hyundai

Advertisement

Έρχεται μπαταρία από την Tesla με διάρκεια 1,6 εκατ. χλμ.!