Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarbonOff: Η καλύτερη μέθοδος προστασίας του κινητήρα

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarbonOff: Η καλύτερη μέθοδος προστασίας του κινητήρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

CarbonOff: Η καλύτερη μέθοδος προστασίας του κινητήρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη εκατοντάδων οδηγών. Δείτε γιατί χρειάζεται και τι κερδίζετε.

Advertisement
Advertisement

Λόγω των άσχημων συνθηκών οδήγησης (μποτιλιάρισμα, μικρές αποστάσεις μετακίνησης κτλ) και της κακής ποιότητας των καυσίμων που χρησιμοποιούμε στα οχήματά μας, η καύση του μείγματος στο εσωτερικό των κινητήρων είναι ατελής. To αποτέλεσμα μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα χρήσης, είναι να δημιουργούνται ιζήματα άνθρακα και ο κινητήρας σιγά σιγά να “καρβουνιάζει”. Με την πάροδο του χρόνου τα κατάλοιπα αυτά επικάθονται σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στις βαλβίδες και στα μπουζί, στα μπεκ, στα έμβολα, στο θάλαμο καύσης και στο τούρμπο δημιουργώντας ένα στρώμα κάπνας και καρβουνίλας (carbon), το οποίο βαραίνει και μειώνει την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου. Συσσωρεύονται στον καταλύτη, στην EGR βαλβίδα και στο DPF (για πετρελαιοκινητήρες), εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή των καυσαερίων και βουλώνοντάς τα σταδιακά. Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας μπλοκάρουν την σωστή αναπνοή, μειώνουν την απόδοση και καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα.

Bρείτε το σημείο εξυπηρέτησης που σας ενδιαφέρει

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ
Μείωση Απόδοσης & Ισχύος
Αύξηση Κατανάλωσης Καυσίμων
Υστέρηση Απόκρισης
Ασταθές Ρελαντί
Αυξημένη Στάθμη Θορύβου
Αυξημένη Κατανάλωση Λιπαντικού (λαδιών)
Περισσότερα Καυσαέρια
Κομπιάσματα κατά την επιτάχυνση

Advertisement
Advertisement

Ο σχηματισμός των ιζημάτων άνθρακα και το καρβούνιασμα του κινητήρα είναι αναπόφευκτα. Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) συντελεί στην μακροζωία του κινητήρα, στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών, στην αποκατάσταση της απόδοσης, στην οικονομία καυσίμων και στην πιο σωστή και πολιτισμένη λειτουργία του. Η διαδικασία του καθαρισμού είναι πανεύκολη και συνίσταται να γίνεται κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή μία φορά το χρόνο.

Τι πρέπει να ξέρετε

Advertisement

Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία CarbonOff για τον κινητήρα μου;
Η διαδικασία είναι 100% ασφαλής για τον κινητήρα. Χρησιμοποιείται για πάνω από 15 χρόνια σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία χωρίς να έχει ποτέ παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε κινητήρα εξαιτίας αυτής.

Είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό μου; Σε ποιους κινητήρες εφαρμόζεται;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όλων των τύπων (injection, άμεσου ψεκασμού ή παλιούς με καρμπιρατέρ), turbo και ατμοσφαιρικών, βενζίνης, diesel και υγραερίου.

Advertisement

Δεν επηρεάζεται ο καταλύτης;
Ο καταλύτης επηρεάζεται μόνο θετικά. Μεταξύ των άλλων καθαρίζει και η κυψέλη του καταλύτη, διευκολύνοντας έτσι την ροή τον καυσαερίων από το εσωτερικό του. Οι ρύποι μετά το Ξεκάπνισμα μειώνονται έως και 70%.

Το αυτοκίνητό μου είναι πολύ παλιό και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Μπορεί να γίνει στον κινητήρα μου;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όλων των τύπων, ακόμη και σε παλιούς με καρμπιρατέρ. Δεν έχει σημασία η παλαιότητα του οχήματος. Ούτε αν έχει διανύσει ο κινητήρας πολλά χιλιόμετρα. Όσο πιο πολλά χιλιόμετρα έχει ένας κινητήρας τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα μετά τον καθαρισμό του.

Θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου μου για την παραγωγή του υδρογόνου;
Δεν χρησιμοποιούμε την ηλεκτρική τάση του αυτοκινήτου για την λειτουργία των μηχανών παραγωγής υδρογόνου. Οι μηχανές της CarbonOff έχουν υψηλή παροχή υδρογόνου και για την εκτέλεση της ηλεκτρόλυσης χρησιμοποιούν τάση 220V ή τριφασικό ρεύμα 380V από το δίκτυο της πόλης.

Advertisement

Θα μπουν χημικά καθαριστικά στον κινητήρα μου;
Στην CarbonOff δεν χρησιμοποιούμε κανένα χημικό παρασκεύασμα. Η διαδικασία γίνεται με Υδρογόνο και Οξυγόνο τα οποία παράγονται την στιγμή του καθαρισμού με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης από καθαρό νερό.

Είναι κατάλληλο μόνο για αυτοκίνητα ή και για άλλα οχήματα;
Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει σε όλους τους κινητήρες. όλων των οχημάτων. Από την πιο μικρή μοτοσυκλέτα έως και σε κινητήρες φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων, σκαφών, γεννητριών και κινητήρες μικρών αεροπλάνων.

Δείτε εδώ περιπτώσεις εφαρμογής της μεθόδου