Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Το Audi Q3 χωράει όλα σας τα θέλω

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi Q3 χωράει όλα σας τα θέλω

Audi A1, Q2, Q3

Το Audi Q3 χωράει όλα σας τα θέλω

Audi A1, Q2, Q3

Το νέο Audi Q3 υπόσχεται να γίνει ο αξιόπιστος σύντροφός σας σε κάθε εξερεύνηση, σε βουνό, θάλασσα και δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι άνθρωποι της Audi μιλώντας για αυτό: «Το best-seller luxury SUV, καλύτερο από ποτέ». Όμως εκτός από πολυτελές, ποιοτικό, αποδοτικό, είναι και ιδιαιτέρως άνετο.

To γερμανικό μοντέλο είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του. Τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός/πίσω κατά 150 χιλιοστά, ενώ οι διαιρούμενες ράχες τους (40/20/40) έχουν επτά θέσεις κλίσης. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβλητός και κυμαίνεται από 530lt – 675lt και αυξάνεται στα 1.525 λίτρα με τις πλάτες των καθισμάτων πεσμένες. Η εταζέρα μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών το οποίο είναι ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος σε τρία επίπεδα. Προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του όγκου του αντικειμένου που θες να μεταφέρεις, ενώ η ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει εύκολη πρόσβαση, σε συνδυασμό με τον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με μία κίνηση του ποδιού. Έξυπνα, λειτουργικά και κυρίως χωρίς κόπο.

Advertisement
Advertisement

Πρακτικές λεπτομέρειες
Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του δαπέδου φόρτωσης έως και σε τρία επίπεδα. Η χαμηλή ακμή φόρτωσης στα 748 χιλιοστά διευκολύνει τη φύλαξη βαριών αποσκευών. Αν δεν απαιτείται η εταζέρα, φυλάσσεται κάτω από το δάπεδο φόρτωσης. Για πρόσθετη άνεση στα ταξίδια, η Audi διαθέτει προαιρετικά το πακέτο αποθηκευτικών χώρων και χώρου αποσκευών. Εκτός από δίχτυα στις πίσω πλευρές των μπροστινών καθισμάτων και μια θήκη αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα δίχτυ χώρου αποσκευών, καθώς και προβολάκια LED στο πίσω καπό για φωτισμό ανεξάρτητο από το φορτίο. Το ηλεκτρικό πίσω καπό παρέχει άνετη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

Ευρεία ευελιξία
Ο πίσω πάγκος μετατοπίζεται 150 χιλιοστά κατά μήκος. Οι διαιρούμενες στα τρία, σε αναλογία 40:20:40 πλάτες του, έχουν δυνατότητα ρύθμισης κλίσης σε επτά κλίμακες. Προαιρετικά διατίθεται ένα κεντρικό υποβραχιόνιο για τους πίσω επιβάτες, η οποία ενσωματώνει ως βασικό εξοπλισμό δύο ποτηροθήκες. Ανάλογα με τη θέση του πίσω πάγκου και των πλατών των καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών προσφέρει χωρητικότητα 530 ή έως και 675 λίτρων. Με αναδιπλωμένες πλάτες φτάνει τα 1.525 λίτρα.