Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Audi

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Audi

Η γκάμα του Audi A1 αποκτά ένα πολυχρηστικό μοντέλο: Το Citycarver. Έχει μοντέρνο σχήμα και δυναμική παρουσία στο δρόμο χωρίς να χάνει τον premium χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Το πιο προοδευτικό μοντέλο στην γκάμα του Α1 αισθάνεται…οικεία σε οποιοδήποτε περιβάλλον: Στην πόλη, σε επαρχιακούς δρόμους στον αυτοκινητόδρομο και, χάρη στο μεγαλύτερο ύψος του, ακόμη και σε απόμερες παραλίες.

Προοδευτικό και Compact

Το A1 Citycarver είναι το πιο προοδευτικό μοντέλο στη σειρά μικρών μοντέλων της Audi. Βασίζεται στο νέο A1 Sportback και έχει υιοθετήσει την sport/έντονη γραμμή του αμαξώματος με το φαρδύ κομμάτι και τους μικρούς πρόβολους. Ωστόσο, έχει μόλις πάνω από τέσσερα εκατοστά περισσότερη απόσταση από το έδαφος, που το κάνει να κινείται ευκολότερα σε βατούς χωματόδρομους ενώ δίνει την αίσθηση της οδήγησης (από ψηλά) των SUV.

Advertisement
Advertisement

Το εξωτερικό του A1 citycarver, θυμίζει τα μοντέλα Audi Q. Δανείζεται την «μάσκα» τους βαμμένη σε ματ μαύρο. Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικοί αεραγωγοί πάνω και κάτω από τη μάσκα, που θυμίζουν τα θρυλικά Audi Quattro Group B. Η προστασία του αμαξώματος με επίστρωση από ανοξείδωτο ατσάλι τονίζει τα off road  χαρακτηριστικά του, όπως και τα πρόσθετα «φτεράκια» των τροχών και τα διακριτικά sport πλαϊνά γραφικά, σε συνδυασμό με την οροφή που φέρνουν αντίθεση στο χρώμα. Τέλος οι πίσω προφυλακτήρες αντικατοπτρίζουν το σχέδιο της μπροστινής ποδιάς.

Εννέα επιλογές χρωμάτων

Advertisement

Το Audi προσφέρει μια επιλογή από εννέα χρώματα. Αν το θέλετε, η οροφή μπορεί να βαφτεί σε μαύρο/Mythos μεταλλικό ή γκρι Manhattan μεταλλικό χρώμα για να σχηματίσει μια αντίθεση με το αμάξωμα. Το εξωτερικό μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο με το μαύρο πακέτο styling. Σε αυτό το πακέτο τα εξαρτήματα στο κάτω μέρος του αμαξώματος, βάφονται σε βαθύ μαύρο χρώμα (αντί του γκρι ή του γκρι stainless steel).

Ευρύχωρο και μοντέρνο εσωτερικό

Advertisement

Το A1 citycarver διαθέτει το πιο σπορ εσωτερικό στη compact κατηγορία. Το ταμπλό έχει κλίση προς τον οδηγό. Η οθόνη MMI (προαιρετικά) και οι αεραγωγοί εξαερισμού στην πλευρά του συνοδηγού είναι τοποθετημένες σε μια επιφάνεια με μαύρη γυάλινη εμφάνιση.

Η εξατομίκευση έχει κεντρικό ρόλο στο εσωτερικό του Audi A1. Υπάρχουν τέσσερις παραλλαγές εξοπλισμού για να διαλέξετε: basic, advanced, design selection και S line. Η ραφή με αντίθεση στα καλύμματα διατίθεται από την σειρά advanced, ενώ η σειρά S προσφέρει συνδυασμούς από ύφασμα / συνθετικό δέρμα ή Alcantara / συνθετικό δέρμα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν το εντυπωσιακό πακέτο φωτισμού περιγράμματος / περιβάλλοντος.

Advertisement

Το A1 Citycarver απευθύνεται σε νέους πελάτες. Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης και στις παλέτες χρωμάτων και υλικών. Κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να έχετε τα χρώματα: fresh mint καιorange σε συνδυασμό με λεπτομέρειες ίδιου χρώματος στο εσωτερικό.