Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

H συνδεσιμότητα του VW T-Cross

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H συνδεσιμότητα του VW T-Cross

VW SUV

H συνδεσιμότητα του VW T-Cross

VW SUV

Ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2019 είναι αναμφίβολα το νέο Volkswagen T-Cross. Το νέο compact crossover της γερμανικής εταιρείας που έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της σε μία απαιτητική κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Κι επειδή μιλάμε για ένα όχημα που πρέπει -μεταξύ άλλων- να διευκολύνει τις μετακινήσεις σας εντός αστικού τοπίου, ένας από τους τομείς στους οποίους οι τεχνικοί της εταιρείας από το Βόλφσμπουργκ έδωσαν έμφαση, είναι αυτός της συνδεσιμότητας.

Το Volkswagen T-Cross προσφέρει στους απαιτητικούς χρήστες το υψηλότερο επίπεδο δικτύωσης και σύνδεσης με τον έξω κόσμο. Ακόμα και η λειτουργία και η προσαρμογή των ενσωματωμένων λειτουργιών είναι διαισθητικές.

Μέχρι τέσσερις θύρες USB και επαγωγική ασύρματη φόρτιση εξασφαλίζουν τη βέλτιστη συνδεσιμότητα και την επαρκή ισχύ για τα smartphones. Το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης «Keyless Access» χωρίς κλειδί καθιστά την πρόσβαση στο T-Cross πιο βολική, ενώ ο έλεγχος φώτων πορείας Light Assist ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα τη φωτεινή δέσμη μόλις πλησιάσει η επικείμενη κυκλοφορία.

Advertisement
Advertisement

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το προαιρετικό σύστημα ήχου από την γνωστή αμερικανική μάρκα Beats, με ενισχυτή 8 καναλιών 300 watt και ξεχωριστό subwoofer στο χώρο αποσκευών.