Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

H δυναμική εικόνα του VW T-Cross

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H δυναμική εικόνα του VW T-Cross

VW SUV

H δυναμική εικόνα του VW T-Cross

VW SUV

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το ολοκαίνουριο Volkswagen T-Cross να ξεχωρίζει, είναι η δυναμική του εμφάνιση. Που όταν θα αρχίσει να κινείται στους δρόμους της πόλης, σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη μάσκα με του LED προβολείς δεσπόζουν στο πολύ δυναμικό και υπερυψωμένο πρόσθιο μέρος του γερμανικού μοντέλου. Η LED φωτεινή υπογραφή φαίνεται να επεκτείνεται στο χρωμιωμένο στοιχείο που συνδέει τα δύο άκρα.

Επίσης ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή με τα χρωμιωμένα διακοσμητικά περιγράμματα των φώτων ομίχλης που στο κάτω μέρος του «προσώπου» του νέου μέλους της οικογένειας SUV της Volkswagen.

Αν και η μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα μέλη, αφορά στην αισθητική του πίσω μέρους. Ειδικά τα ακροβολισμένα φωτιστικά σώματα, που ενώνονται από μία φαρδιά λωρίδα φώτων που δίνει στο μοντέλο από το Βόλσφμπουργκ την αίσθηση πως είναι πλατύτερο απ’ ότι πραγματικά είναι.

Advertisement
Advertisement

Στο κέντρο αυτής της λωρίδας βρίσκεται το σήμα της μάρκας ενώ το όνομα του μοντέλου είναι αποτυπωμένο στο κάτω μέρος της θύρας αποσκευών.