Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

To VW Polo προσφέρεται και με Active Info Display

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To VW Polo προσφέρεται και με Active Info Display

VW POLO

To VW Polo προσφέρεται και με Active Info Display

VW POLO

Το νέο Volkswagen Polo εφοδιάζεται με όλες τις παραδοσιακές αρετές των μοντέλων της γερμανικής μάρκας όπως η τεχνολογική του φαρέτρα δεν περιορίζεται εκεί. Διότι μπορείτε να το κάνετε δικό σας ακόμα και με Active Info Display, μία τεχνολογική λύση επιπέδου… μεγαλύτερων και πολυτελών οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Ο προαιρετικός Ψηφιακός και Διαδραστικός Πίνακας Οργάνων Active Info Display, διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη TFT 10,5’’ (26 cm). Εκτός από περισσότερα pixel, πιο έντονα χρώματα και φωτεινότητα, καθώς και υψηλότερο contrast, σας επιτρέπει να επιλέγετε να εμφανίζονται στο ταμπλό οργάνων συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως η ταχύτητα, τα χιλιόμετρα και η στάθμη καυσίμου.

Απλά επιλέγετε από το πολυλειτουργικό τιμόνι και το σύστημα infotainment ποια εναλλακτική θέλετε να δείτε: ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορεί να θέλετε να δείτε χρήσιμες οδηγικές πληροφορίες ή τον χάρτη πλοήγησης να εμφανίζεται σε όλη την οθόνη του συστήματος, ή τις οπτικές αναπαραστάσεις των συστημάτων υποβοήθησης. Ακόμη, μπορείτε να δείτε σε όλη την οθόνη πληροφορίες για το τραγούδι που παίζει στο MP3 player σας ή αυτόν με τον οποίο συνομιλείτε στο τηλέφωνο. ‘Η μπορείτε να συνδυάσετε παραδείγματος χάρη τον χάρτη πλοήγησης και την οθόνη του ηχοσυστήματος.

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να απομνημονεύσετε τρεις εναλλακτικούς συνδυασμούς μέσω του συστήματος Infotainment και να τους επαναφέρετε στην οθόνη μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού. Μπορείτε επίσης να έχετε και την κλασική εμφάνιση του ταμπλό οργάνων που συνήθως περιλαμβάνει την οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με το ταχύμετρο και το στροφόμετρο.

Advertisement
Advertisement

polo-2017-d640