Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Skoda Fabia Monte Carlo: Εξατομίκευση με δυναμισμό και στυλ

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Fabia Monte Carlo: Εξατομίκευση με δυναμισμό και στυλ

skoda

Skoda Fabia Monte Carlo: Εξατομίκευση με δυναμισμό και στυλ

skoda

H αστική περιοχή του πριγκιπάτου του Μονακό είναι συνώνυμη με το lifestyle, την κομψότητα και φυσικά στις πολύ γνωστές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους του πριγκιπάτου.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda Fabia Monte Carlo συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα, αποτίνει φόρο τιμής στην επιτυχία των αυτοκινήτων Skoda στο θρυλικό Ράλλυ του Monte Carlo. Οπτικά η ανανεωμένη Fabia Monte Carlo, διαθέτει επανασχεδιασμένο μπροστινό σπόιλερ με χείλος δυο τμημάτων σε συνδυασμό με το πιο δυναμικό νέο μπροστινό τμήμα και τροποποιημένο πίσω διαχύτη. Τα πίσω φώτα LED είναι βασικός εξοπλισμός.

Στο εσωτερικό, νέα υλικά και ραφές σε χρώμα αντίθεσης δίνουν έμφαση στη σπορ και αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα Monte Carlo υποδηλώνει την παράδοση των αγώνων αυτοκινήτου. Το Ράλλυ του Monte Carlo, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1911, είναι το παλαιότερο γεγονός στο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και η ειδική διαδρομή «Sisteron» είναι πλέον θρυλική. Για το λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο που η Skoda Fabia Monte Carlo βάζει επίσης πάνω από όλα τον σπορ χαρακτήρα.

FABIA1

Το πλαίσιο της επανασχεδιασμένης μάσκας ψυγείου και η οροφή διατίθενται σε σπορ μαύρο χρώμα, όπως και το χείλος δυο τμημάτων του μπροστινού σπόιλερ κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα, οι εξωτερικοί καθρέφτες και οι βασικοί τροχοί αλουμινίου 16 ιντσών Italia.

Advertisement

Ο επανασχεδιασμένος διαχύτης συνεχίζει τις σπορ πινελιές στο πίσω μέρος. Ένα έμβλημα Monte Carlo κυριαρχεί σε κάθε μια από τις κολόνες Β στα μαρσπιέ των θυρών. Τα πλαϊνά μαρσπιέ διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Το συμπαγές χρώμα Steel Grey προορίζεται αποκλειστικά για την Skoda Fabia Monte Carlo. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή άλλων δέκα χρωμάτων αμαξώματος.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό της έκδοσης Monte Carlo περιλαμβάνεται μια πανοραμική γυάλινη οροφή και μια γκάμα μαύρων τροχών αλουμινίου. Οι τροχοί Torino έχουν διάμετρο 17 ίντσες, οι μαύρες γυαλισμένες ζάντες Vega είναι οι πρώτοι τροχοί 18 ιντσών για την έκδοση hatchback. Η sportive Fabia μπορεί να εξοπλιστεί με οποιονδήποτε από τους κινητήρες της γκάμας.

Advertisement

FABIA2

Υλικά υψηλής ποιότητας, σπορ και αναβαθμισμένη εμφάνιση. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί επίσης στο εσωτερικό, καθώς χρησιμοποιείται για παράδειγμα για την οροφή, τις κολόνες και την κεντρική κονσόλα. Κόκκινες διακοσμητικές ραφές στα υποβραχιόνια των μπροστινών θυρών και στο μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα. Ο φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα είναι νέο στοιχείο. Η εμφάνιση σε ανθρακί του πίνακα οργάνων παραπέμπει επίσης σε πιο αγωνιστικές συνθήκες. Τα καλύμματα δέρματος σε ανθρακί και οι ραφές σε λευκό χρώμα αντίθεσης χαρακτηρίζουν τα σπορ καθίσματα. Τα ραδιόφωνο Blues του βασικού εξοπλισμού παρέχει εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Οι τιμές για την Skoda Fabia Monte Carlo ξεκινούν από τα 14.880 ευρώ για την έκδοση των 95 ίππων. Ακολουθούν οι εκδόσεις των 110 ίππων με 15.980 ευρώ και 16.980 ευρώ με το κιβώτιο DSG.

Advertisement

FABIA3