Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Skoda Fabia με κορυφαία άνεση & χώρους

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Fabia με κορυφαία άνεση & χώρους

skoda

Skoda Fabia με κορυφαία άνεση & χώρους

skoda

Ένα από τα διαχρονικά βασικά γνωρίσματα των μοντέλων της Skoda, είναι αναμφίβολα η ευρυχωρία. Το ιδιαίτερο στοιχείο όμως, είναι πως αυτό το χαρακτηριστικό, δεν περιορίζεται στα «μεγάλα» μοντέλα της τσέχικης μάρκας αλλά το συναντάμε ακόμα και στην compact κατηγορία και τη νέα Fabia.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο λοιπόν μοντέλο της Skoda προσφέρει έναν εσωτερικό κόσμο ευρύχωρο, μοντέρνο, στιλάτο και πρακτικό. Ας δούμε τα βασικά στοιχεία της νέας Fabia σε αυτούς τους τομείς.

Περισσότερο στυλ
Οι νέες ταπετσαρίες καθισμάτων για το επίπεδο εξοπλισμού Ambition και Style, καθώς και για την έκδοση Monte Carlo, αναβαθμίζουν το εσωτερικό του μοντέλου, ενώ νέα χρώματα και ντεκόρ συνθέτουν τον επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Skoda-Fabia-2019-h640tall

Advertisement
Advertisement

Διατίθενται επίσης περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης, όπως το πακέτο Dynamic που περιλαμβάνει μαύρα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι, πεντάλ με επένδυση αλουμινίου, σπορ σασί, επιλογή δύο διακοσμητικών επενδύσεων για το ταμπλό, μαύρο εσωτερικό και πάνελ θυρών με κόκκινες ραφές στα υποβραχιόνια.

Skoda-Fabia-2019-i640

Μεγαλύτερη άνεση
Η σχεδίαση των οργάνων στο ταμπλό έχει ανανεωθεί με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη εργονομία αφού οι ενδείξεις είναι πιο ευδιάκριτες. Νέο χαρακτηριστικό –στο βασικός εξοπλισμός για το επίπεδο εξοπλισμού Style και Monte Carlo- είναι ο φωτισμός του αποθηκευτικού χώρου στην κεντρική κονσόλα. Ο χειρισμός των ηλεκτρικών παραθύρων είναι επίσης πιο άνετος. Μετά από μόνο ένα παρατεταμένο πάτημα του αντίστοιχου διακόπτη στο πάνελ της πόρτας, το εκάστοτε πλαϊνό παράθυρο ανοίγει ή κλείνει αυτόματα – το κουμπί δεν χρειάζεται να κρατιέται πλέον πατημένο (λειτουργία που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο για το παράθυρο του οδηγού). Επίσης, είναι εφικτό το άνοιγμα ή το κλείσιμο όλων των ηλεκτρικών παραθύρων ταυτόχρονα, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί κλειδώματος ή ξεκλειδώματος στο κλειδί τηλεχειρισμού.

Skoda-Fabia-2019-k640tall

Advertisement

Περισσότεροι χώροι
Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις της, με μήκος 3.997 χιλιοστά, η νέα Skoda Fabia προσφέρει ευρυχωρία για έως πέντε άτομα. Η έκδοση hatchback προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Η χωρητικότητα των 330 λίτρων μπορεί να αυξηθεί έως τα 1.150 λίτρα, αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα 60:40. Η Fabia Combi με μήκος 4.262 χιλιοστά προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της με χωρητικότητα από 530 έως και 1,395 λίτρα.

Skoda-Fabia_Combi-2019-c640

Advertisement

Περισσότερες Simply Clever λύσεις
H ανανεωμένη Fabia διαθέτει νέες Simply Clever λύσεις, που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα, όπως: επένδυση διπλής όψης του δαπέδου του χώρου αποσκευών, βάση για tablet και δυο θύρες USB στον πίσω χώρο για τη φόρτιση smartphone ή άλλων συσκευών αλλά και αποσπώμενο φακό LED στο χώρο αποσκευών που φορτίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης (για την έκδοση Combi).

Skoda-Fabia-2019-l640