Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot SUV

Αποδράστε με το Peugeot 5008

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποδράστε με το Peugeot 5008

Peugeot SUV

Αποδράστε με το Peugeot 5008

Peugeot SUV

Ευέλικτο όσο και ευρύχωρο, το Peugeot 5008 SUV έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τις επιδόσεις και την άνεση που χρειάζεστε στις αποδράσεις σας από την καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με τη νέα γενιά αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων EAT6, το σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής ηλεκτρικής υποβοήθησης και το μειωμένο βάρος του αμαξώματος, εξασφαλίζουν υποδειγματικό κράτημα στον δρόμο και μια εμπειρία οδήγησης που δεν έχετε ξανανιώσει με ένα SUV.

Ελευθερία Κινήσεων
Απαλλαγείτε από κάθε περιορισμό και εστιάστε στη διαδρομή σας. Από τον κόσμο των 4×4, η νέα λειτουργία Hill Assist Descent Control (HADC) του συστήματος Advanced Grip Control ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του 5008 και σας βοηθά να διατηρήσετε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου ακόμα και στις πιο απότομες κατηφόρες.

Advertisement
Advertisement

Χαράξτε το δικό σας δρόμο
Ανακαλύψτε καινούριες διαδρομές, όχι μόνο χάρη στο σύστημα Advanced Grip Control, αλλά επίσης τα ελαστικά «Mud & Snow» και τις ζάντες 18” ελαφρού κράματος σε αποκλειστικό σχέδιο. Με την περιστροφή του διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, η οδική συμπεριφορά του μεγάλου SUV της γαλλικής μάρκας προσαρμόζεται άμεσα στις πιο δύσκολες συνθήκες πρόσφυσης: στο χιόνι, τη λάσπη ή την άμμο.