Live Κίνηση
Περισσότερα
Nissan Qashqai

Ενστικτώδης τετρακίνηση στο Nissan Qashqai

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενστικτώδης τετρακίνηση στο Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Ενστικτώδης τετρακίνηση στο Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai μπορεί να προσαρμόζεται στις εναλλασσόμενες συνθήκες πολύ γρήγορα. Με βροχή ή με χιόνι, το εξελιγμένο σύστημα 4×4 στέλνει αυτόματα τη δύναμη στους τροχούς που τη χρειάζονται περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στo Nissan Intelligent Mobility, το νέο Qashqai μπορεί να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης. Το προηγμένο σύστημα 4X4 θα στείλει αυτόματα την απαιτούμενη δύναμη στους τροχούς που το χρειάζονται περισσότερο.

INTELLIGENT 4X4
Με το σύστημα 4X4-i, το Qashqai ανταπεξέρχεται τόσο σε εντός όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Επιλέξτε πλήρη μετάδοση 2WD για μέγιστη απόδοση, ή την λειτουργία Auto Mode που παρακολουθεί συνεχώς τις συνθήκες και ρυθμίζει την μετάδοση ισχύος μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Οι τεχνολογίες Intellingent Driving της ιαπωνικής εταρείας λειτουργούν στο παρασκήνιο για να σας δώσουν επιπλέον έλεγχο, κάνοντας το Qashqai ευκίνητο, ευέλικτο και ευχάριστο.

Advertisement
Advertisement

INTELLIGENT TRACE CONTROL
Απολαύστε τις στροφές στο δρόμο. Το Intelligent Trace Control “διαβάζει” το δρόμο και εφόσον χρειαστεί, φρενάρει κάθε τροχό ξεχωριστά για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη βέλτιστη γραμμή μέσα στην στροφή.

INTELLIGENT RIDE CONTROL
Τέλος στα απότομα σαμαράκια στο δόμο. Το Intelligent Ride Control μπορεί να εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα και να ρυθμίσει τη ροπή του κινητήρα για να εξομαλύνει το πέρασμα από ανώμαλα σημεία του οδοστρώματος.

INTELLIGENT ENGINE BRAKE
Νιώστε την οδήγηση σε στροφές. Αυτό το σύστημα ελέγχει το CVT και ρυθμίζει τις στροφές του κινητήρα όπως και στην περίπτωση του μηχανικού κιβωτίου ταχυττήτων. Κατεβάζει σχέση όταν επιβραδύνετε στην στροφή και ανεβάζει όταν βγαίνετε από αυτή.

Advertisement

HILL START ASSIST
Νέο σύστημα υποβοήθησης εκκινησης σε ανωφερεια. Κρατάει το όχημα ακίνητο χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πατάει το πόδι του στο φρένο ή να εφαρμόζει το χειρόφρενο.

Nissan-Qashqai-2018-4x4i640

Advertisement